HAN ÄR MITT LIV

3 år, 36 månader, 156 veckor, 1095 dagar! 


Du är mitt allt, min värld, den enda jag vill vara med! Och inte nog med det så har du även gett mig allt man kan önska, ett hem, kärlek, livet!! 
Att det endast gått tre år är helt ofattbart, dels för att det inte alls är särskilt lång tid, men dels för att det redan gått tre år! Och för mig känns det som att det varit vi hela livet, det är liksom bara såhär det ska vara. 

Jag ser fram emot vår framtid tillsammans, alla åren vi ska spendera! Du, jag, vår perfekta lilla familj. Jag älskar dig till stjärnstopp och lite till!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0