HELT UNDERBART

Göteborg levererar precis som vanligt! Denna dag har varit helt perfekt, förutom att mina ENDA mammajeans sprack.. Så var bara att åka och leta nya! Till min förtjusning så hittade jag två par på h&m som jag faktiskt kunde ha.


Annars var vi haft en mysig dag med att tvätta bilen, smaskat glass från triumfglass, varit till Petters syster och sen varit ut och ätit på restaurang. Nu består kvällen av mys framför tvn och sängen kommer kalla ganska snart! Vid sex tiden imorgon rör vi oss ner mot Ullared.

LMaffig och riktigt god glass! Så passa på att åka dit om ni är i Göteborg.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0