PYJAMAS

Idag kom äntligen mitt paket från bonprix, beställde en tjocktröja och en pyjamas därifrån att ha nu när magen växer. Jag har så fruktansvärt svårt för det här med att ha byxor under magen, och har inte sådär jättemånga byxor kvar som jag kan dra upp heller. Så då kändes en mysig pyjamas helt rätt faktiskt!


Idag är det torsdag, helgen är snart här igen och denna vecka har gått fruktansvärt fort. Vädret har ju varit helt underbart så känns skönt. Idag har det dock blåst en del sådär inte direkt varma vindar. Menmen, solen skiner ju i alla fall! 
Just nu väntar jag på att Petter ska vakna så vi kan göra något av denna dag, vad vet jag dock inte än!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0