SÅ MYCKET RÄDSLA

Idag har det varit en sån där dag när jag brutit ihop några gånger, ganska många gånger faktiskt! Händer för ofta när jag är ensam och har tiden att fundera, reflektera och framförallt, fantisera!


Har så mycket tankar inför allting som händer, allt som ska hända och så vidare. Jag är trött på att höra från alla att det kommer gå bra, att vi kommer få den hjälpen som behövs, att vi ska vara glada över att vi redan vet om att ärtan ska opereras och att dom som ska göra det är specialister.. Klart som fan vi är glada, klart som fan att det känns bra att allting är fixat och att vi kommer då hjälp.. Men, varför får jag inte vara orolig?! Varför får jag inte må dåligt, vara ledsen och rädd för? Det handlar om vårat barn, såhär ska man inte uppleva sin första graviditet. 

Risken för ett dödsfall vid denna operation är ungefär 1%, men det är ändå 1%! Jag kan inte släppa tanken på att det värsta kan hända. Jag hatar den tanken, jag hatar att vi ska behöva gå igenom detta!!

Detta är då alltså ärtans hjärta! Det stora felet är de två stora artärerna som inte går så som dom ska, och det är det som ska opereras! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0