SJUTTIO PROCENT

 
Oj, endast trettio procent kvar.. Tiden har verkligen flugit förbi de senaste veckorna, vilket känns helt underbart med tanke på att jag tyckte det gick så fruktansvärt segt i flera månader!
Imorgon går vi in i en ny vecka, alltid lika spännande att läsa vad som händer med kroppen och med bebis.
 
Denna vecka är även rätt inbokad med besök hit och dit, imorgon vankas det besök hos barnmorskan och på torsdag specialistmödravården! Vi ska äntligen få se vår lille prins igen. Förhoppningsvis får vi även veta mer om hur allting kommer att lösa sig inför sommaren och resan till Göteborg. Allting börjar liksom kännas så påriktigt nu så mina känslor är överallt och ingenstans, vilket är fruktansvärt tufft alltså. Jag vet liksom inte riktigt hur jag ska hantera allting.. Menmen, vi får helt enkelt leva i nuet och bara fokusera på oss och vår bebis så kommer nog allting att ordna sig till det bästa.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0