SJUTTIO PROCENT

 
Oj, endast trettio procent kvar.. Tiden har verkligen flugit förbi de senaste veckorna, vilket känns helt underbart med tanke på att jag tyckte det gick så fruktansvärt segt i flera månader!
Imorgon går vi in i en ny vecka, alltid lika spännande att läsa vad som händer med kroppen och med bebis.
 
Denna vecka är även rätt inbokad med besök hit och dit, imorgon vankas det besök hos barnmorskan och på torsdag specialistmödravården! Vi ska äntligen få se vår lille prins igen. Förhoppningsvis får vi även veta mer om hur allting kommer att lösa sig inför sommaren och resan till Göteborg. Allting börjar liksom kännas så påriktigt nu så mina känslor är överallt och ingenstans, vilket är fruktansvärt tufft alltså. Jag vet liksom inte riktigt hur jag ska hantera allting.. Menmen, vi får helt enkelt leva i nuet och bara fokusera på oss och vår bebis så kommer nog allting att ordna sig till det bästa.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0