VECKA 29

Tiden springer ju iväg! 

Idag går vi in i vecka tjugonio.. Bebis är ca. 35 centimeter lång och kommer att väga runt ett och ett halvt kilo i slutet av veckan. Han ska alltså bli dubbelt så stor på elva veckor nu, det känns spännande!! Dock ska vi ju på vårat första tillväxtultraljud imorgon, han kanske är större eller mindre än vad som är normalt i denna vecka. Vi får se helt enkelt!

Är även i den tredje och sista trimestern nu och när man läser så står det att man antingen kan må rätt så dåligt just nu, eller att man mår väldigt bra! Jag kör på den sistnämnda! Förutom foglossningen och allt som händer i livet så mår jag väldigt bra i min graviditet. Inget illamående, inte sådär överdrivet trött.. Det är ju bara helt underbart! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0