VECKA 30

Idag kickade vi igång vecka 30 med ytterligare ett ultraljud! Nämligen det sjunde i ordningen, femte vanliga sen två i Uppsala också! Inte många som har chansen att få se sitt mirakel så många gånger. 

Idag fick vi till och med äran att se ansiktet i 3D, det var häftigt!! 

Blev inte den bästa bilden, barnmorskan sa att han låg med ansiktet inåt därför var det lite svårt att se! Men tycker det var riktigt kul att vi fick se sådär utan att ens be om det!


Nästa vecka är det dags igen, blir ju lite tillväxtultraljud såhär för att hålla lite koll! Alltid lika spännande, och lite läskigt att veta att det snart är dags!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0