TAROT

Igår kväll var det en kvinna på Facebook som skrivit ut att hon hade tråkigt och ville dra tarotkort för att ha något att göra. Jag vet inte om jag riktigt tror på sånt, men tänkte att det kunde vara kul att prova så jag bad henne dra ett åt mig! 
Detta skrev hon att hon fått fram:

"Tack för att jag får tillåtelse att ta mig till din energi. Väldigt behaglig energi som omger dig. Tack igen!

Jag vill påstå att du ibland, kanske till och med för ofta är alltför hård mot dig själv. Det är en god egenskap att vara medveten om sina fel och brister, men du kanske skulle omvärdera ifall du verkligen förtjänar att dömas så pass hårt av dig själv ibland. 
Får även till mig någon som är medveten om sina brister. Positivt. Livet blir enklare på det viset, och betydligt mer äkta. Detta flyter dock samman en del med vad jag skrev om att inte vara alltför hård mot sig själv. Någonstans mittemellan är bra att försöka lägga sig.
Du är impulsivt lagd. Händer inte alltför sällan att du pratar först och tänker sen, vilket inte sällan kan leda till ett gott skratt. 
Är likadan själv. Hos dig precis som hos mig är det bara en del av hur vi är som person.
Du ställer alltid upp. Känner du igen dig? Det är inte fel att då och då säga "Nej, jag orkar inte!". Du är inte sämre människa för att du ibland sätter ditt eget bästa före andras. Att vara hjälpsam som människa ska man ta till vara på, dock inte på bekostnad att man blir på gränsen till utnyttjad.
Ditt temprament..
Aj aj, den som får brottas med när de gått över gränsen. Du har ett temprament som inte är att leka med. Det är en bit dit, men när man väl brutit sina gränser står man inför en våg av ditt temprament. 
Du har ibland ganska galna ideer och tankar. Har jag rätt?
Charmigt, och inget man ska trycka undan. Älskar själv den typen av människor, som kan tänka galna ideer och tankar ibland.
Du är väldigt ödmjuk som människa. Dömer sällan, vill inte gärna såra andra människor.
Du har gett väldigt mycket av dig själv vid något tillfälle i livet till någon som inte tog till vara på det. Du gav 110%, och fick 10% tillbaka. Släpp det, det är inte ditt problem, och det är inte du som orsakade det. Personen som inte tog till vara på det är den som ska bära med sig det.

Det kort jag dragit till dig är svärdsexan, nu är det tid för klarsynthet och du har förmågan att se saker i ett större perspektiv. Det är dags att öppna ditt medvetande mot mer harmoniska vägar. En ny period i livet tar sin början och här är det viktigt att du släpper taget om gammalt och börjar välja nya hjulspår"

Det som kändes läskigt efter att hon skrivit detta är att så fruktansvärt mycket stämmer! Det är ju faktiskt rätt kul att någon man aldrig pratat med, som man inte har en aning om vem det är kan förklara så mycket om en själv. Men jag vet ändå inte.. Det var i alla fall spännande! 

EN MÅNDAG FÖR ETT ÅR SEDAN

(null)
Det var en måndag för ett år sedan, klockan var bara åtta på morgonen och jag skulle börja jobbet klockan nio. Min mens var nu en vecka sen och det var egentligen ingenting konstigt med det, eftersom den ibland kunde vara lite oregelbunden! 

Måndagen innan när den skulle kommit tog jag ett test, ett test som visade negativt! Det var helt enkelt bara att vänta på att den skulle dyka upp då. Till helgen åkte vi ner till Göteborg! Där mådde jag så illa på kvällarna, hade så ont i brösten att jag trodde jag skulle dö.. Men jag trodde att det var min mens som var på g nu, för det var ju så jag mådde varje månad under den tiden. 

Helgen gick och på söndagen åkte vi hemåt igen. I bilen sa jag till Petter "nu måste ju min mens ta och komma", varpå han svarar "nejdå, du är gravid ju!". Jag kollar på honom och påpekar att jag minsann känner min kropp, jag är då inte gravid!!

Det blir måndag och jag hade en konstig känsla i magen, jag tar helt enkelt ett test så vet jag att jag kan slappna av sen! Jag tittade på tomglaset på testet som tickade på och upp kom order "gravid". Jag stirrade bara och tänkte att det inte kunde stämma.. det hade ju inte kommit upp några veckor än så testet var nog trasigt. Det tog några sekunder så kom även veckorna fram. Då förstod jag!

Nu har ett år gått och här sitter vi nu med världens finaste, starkaste lilla kille. Tänk om vi vetat då, det vet vi nu! 

DOP 20171126

Är för dålig på uppdateringen här alltså! Men förra veckan har sin anledning, igår hade vi nämligen dop för världens finaste kille. Så veckan har varit rätt fullspäckad av saker! Sen har jag varit lite lat också helt enkelt. Men tänkte bjuda er på lite bilder från dopet i alla fall! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Ludwig var otroligt duktig hela ceremonin! Var inte fören sista minutrarna som han blev lite kinkig. Vi fick massor med fina presenter till lilleman, ska ta mig tiden att fota allt någon dag! 

Efter dopet städade vi lokalen när alla åkt, sen åkte jag, mamma, Petter och Ludwig hem till oss och beställde pizza och bara tog det lugnt en stund. 

(null)
Mamma och Ludwig passade på att leka igenom typ alla leksaker som han fick medan vi läste korten. Ja, vi öppnade alla presenter hemma så vi kunde göra det i lugn och ro och verkligen få kolla igenom allt ordentligt! Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0