FÖRSTA GÅNGEN

(null)

Fredag, kväll, trött, mätt, ont, lycklig.. några ord som beskriver denna kväll!

Igår åkte vi till Gävle för att hälsa på Petters mormor och morfar, Ludwig har aldrig träffar dom och eftersom Petters mamma också skulle dit så bestämde vi oss för att åka upp vi med. Så Monica bokade hotell så bodde vi där inatt! Första gången för lilleman och det gick hur bra som helst. Han är så jävla bäst vår lilla son, det är liksom aldrig några problem att ta med honom någonstans.

Jag har fortfarande lite svårt för hotell efter vår vistelse i Göteborg, tycker liksom att det blir lite jobbigt på något sätt. Men man ska väl komma över det också. 
Det var superhärligt att vara där i alla fall och träffa alla! Hotellfrukosten var underbar och vädret har varit toppen. Enda minuset var väl att jag sov jävligt dåligt och att kuddarna var hemska, jag som brukar älska hotellkuddar annars..

Menmen, nu är vi hemma igen! Ludwig ligger och sover så vi ska helt enkelt bara mysa framför tvn innan sängen kallar på oss. 


Kommentarer
Postat av: Evelina Sundin

Hoppas ni hade kul i Gävle. Vi lär åka dit vi med nån gång. Har ju svärföräldrarna där 😉

Svar: Haha ja, men det var riktigt mysigt!!
Ja du ser, är ju väldigt fint där! 😁
ida Norrman

2017-11-19 @ 13:02:11
URL: http://evelinalinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0