DEN FÖRSTA SEMESTERN

Idag är det torsdag, vilket betyder att vi åker till Kloten idag. Det blir vår första semester tillsammans som familj. Det ska bli så underbart att få komma iväg, bo i stuga, få vara ute i naturen och bara njuta av varandra. Tyvärr kommer ju inte Ludwig komma ihåg detta, men det blir ju knappast sista gången vi åker bort.
 
Det mesta är packat, allt ska bara in i bilen.. Det kan bli spännande eftersom Volvon bestämt sig för att krångla igen så måste vi ta lilla golfen! Vi har i alla fall provat att få in vagnen och det gick ju. Men då ska all annan packning få plats, det är liksom lite skillnad när man har barn! Men det är kul också.
Petter sover eftersom han jobbat, Ludwig har precis somnat om han också! Så jag sitter väl mest och funderar över vad jag kan tänkas göra för att underlätta för oss alla innan det är dags att bege sig.
 
Förra året var ju Jim och Nathalie upp dit och vi åkte upp över dagen för att hälsa på, då kom den första snön! Så det ska faktiskt bli spännande och se hur vädret kommer var i år. Förhoppningsvis kommer det i alla fall vara så pass fint att man kan vistas utomhus en del. För det är ju trots allt det som är så mysigt i Kloten, naturen runt omkring!
 
Nu kanske inte detta är den bästa bilden, men den är tagen för snart ett år sedan, precis sådär innan det började snöa! Så underbart fridfullt att vara i en stuga ute i skogen. Det är liksom något alldeles extra!


Kommentarer
Postat av: Felicia

mysigt

2017-10-12 @ 12:57:08
URL: http://frokentv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0