EN UNDERBAR HELG

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det ä lördag kväll och jag tänkte bjuda på lite bilder från igår och idag. 
Igår var vi ju ut och det var riktigt kul! Det var härligt att få göra sig iordning ordentligt och umgås med vänner. Blev först mat och drinkar på pinchos och sedan gick vi ut och dansade lite.

Idag har vi bara myst hela dagen! Ludwig fick bada och då måste vi även byta plåster på bröstkorgen. Det är så sjukt att se det där ärret och veta hur långt vi kommit. Men så underbart att han är världens snällaste och gladaste lilla pojke ändå!
Efter badet bädda vi ner oss på soffan framför en film och ja, blev en liten tupplur där en sväng. 

På kvällen blev det en tripp till Västerås för att handla lite. För första gången bestämde vi oss för att inte ta med skötväskan eftersom det skulle gå snabbt. Ett dumt val, för vi fick uppleva ett smärre bajskalas så det var bara att köp nya kläder till lilleman så vi kunde byta om! Kläderna var ju i alla fall fina!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0