FÖRÄLDRAGRUPP

Onsdag, solen skiner & det är sådana här dagar som gör att jag verkligen älskar hösten! 


Idag ska vi på föräldragrupp på bvc vilket ska bli kul. Har ingen aning om vad man gör där eller så, men det återstår ju att se. Ska i alla fall bli spännande att se vilka andra föräldrar som är där, om det är någon man känner igen. 

Morgonen har gått fort! Jag har myst massor med Ludwig som nu ligger och sover så gott, perfekt tycker jag för då är han förhoppningsvis vaken en stund sen. Under tiden som han sovit har jag passat på att faktiskt göra mig iordning lite. Man känner sig ju inte alltid sådär skitfräsch när man har en liten hemma. Väldigt många klädesplagg har fina fläckar av mat, spya och dreggel! Men det är så det ska vara. 
Men samtidigt känner jag att jag för min egen skull behöver få fixa mig ibland, känna mig lite pigg och fräsch, även om man inte ska göra någonting speciellt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0