FÖRÄLDRAGRUPP

Onsdag, solen skiner & det är sådana här dagar som gör att jag verkligen älskar hösten! 


Idag ska vi på föräldragrupp på bvc vilket ska bli kul. Har ingen aning om vad man gör där eller så, men det återstår ju att se. Ska i alla fall bli spännande att se vilka andra föräldrar som är där, om det är någon man känner igen. 

Morgonen har gått fort! Jag har myst massor med Ludwig som nu ligger och sover så gott, perfekt tycker jag för då är han förhoppningsvis vaken en stund sen. Under tiden som han sovit har jag passat på att faktiskt göra mig iordning lite. Man känner sig ju inte alltid sådär skitfräsch när man har en liten hemma. Väldigt många klädesplagg har fina fläckar av mat, spya och dreggel! Men det är så det ska vara. 
Men samtidigt känner jag att jag för min egen skull behöver få fixa mig ibland, känna mig lite pigg och fräsch, även om man inte ska göra någonting speciellt!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0