LÄNGTAN ÄR ENORM

(null)

Såhär såg det alltså ut i vårt kök, var goda att ignorera den fruktansvärt fula tapeten.. En svart matta som oftare är vit för allt hår som fastnar i den, den är så äcklig den där mattan! Vitt bord från Ikea och gråa stolar från furniturebox.se, det är väl det enda jag kommer sakna. Dom är fruktansvärt sköna!

(null)

Ny matta, nya fönsterlampor, bordet och stolarna som vi fick av Cindy! Jag älskar det verkligen. Det bästa med stolarna är att man kan tvätta överdragen i maskin, vilket är bra när vi har en liten hemma! Sen är det ju bra att det går att köpa nya överdrag vilket gör att det är ett enkelt sätt att förändra på! 

Nu längtar jag så fruktansvärt mycket tills det är dags för en köksrenovering alltså. Jag har så mycket idéer om hur jag vill ha det! Nu är det bara pengar som ska sparas! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0