PERFEKT START PÅ HELGEN

Hallå och hej!

Fredagskvällen har smugit sig på och vi sitter här i soffan och bara myser. 
Denna fredag har varit helt underbar alltså. Vi klev upp redan före sju imorse, dels för att Ludwig var vaken och dels för att Petter skulle iväg på truckutbildning. 

Lilleman åt lite granna och somnade om, då passade jag på att plocka och fixa lite.. Av någon anledning så är jag väldigt duktig på att lämna grejer lite överallt! 
På förmiddagen så kom Cindy hit för att umgås, alltid lika trevligt att umgås med henne. Blir så mycket sagt och lika mycket skratt också!! Det hetaste ämnet är bebisar, blir lätt så när vi fått Ludwig & såklart eftersom Cindy ska bli mamma nästa år!!!

Resten av dagen har vi väl egentligen bara myst. Tagit hand om varandra som familj och bara varit, det är sånt som man inte får glömma bort faktiskt. Snart är det dags för sängen, känner mig typ mer död än levande just nu! 

Bjuder er i alla fall på lite bilder från denna dag.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0