PICS!

Är lite halvkass på det här med att uppdatera här, men jag försöker i alla fall!

Nu får ni i alla fall lite bilder från senaste dagarna.

Vi har hunnit med att fixa iordning lite mer i hemmet! Ny matta, tavlorna har fått ramar, två nya lampor är inköpta, lite inredning till köket har vi köpt, lilleman har fått en hel del nya kläder! Vi säger nog snart hejdå helt och hållet till storlek 56 och välkomnar istället storlek 62! Han växer på som bara den!

Annars då.. Händer inte så mycket i livet. Mannen börjar jobba imorgon, vilket betyder att jag ska få börja vara själv hemma. Lite läskigt är det eftersom vi varit hemma tillsammans så länge, samtidigt så går det inte att undvika heller! Det kommer nog gå bra i alla fall.

Idag är det lördag, vi ska snart ta en promenad hela familjen och sen ska vi eventuellt åka på lite loppis och kika! Hoppas ni får en bra lördag!


GUDFÖRÄLDRAR

Nu har vi fått fyra JA, alla vi frågade svarade faktiskt ja! Det känns helt underbart. Dock har det varit riktigt svårt att bestämma vilka fyra vi skulle fråga.. Eftersom min familj är väldigt stor så var det liksom aldrig någon självklarhet vem vi skulle fråga, men efter att ha diskuterar saken så blev vi väldigt nöjda. Nu är det bara vänta tills det är dags för dopet! PRODUKTIV MORGON

Det är söndag, klockan är halv nio och jag har redan hunnit med en hel del denna morgon.
 
Ludwig vaknade vid sju för att äta lite, ytterst lite eftersom han somnade mitt i maten. Då passade jag på att ta tag i tvätten, plocka lite granna och sen tog jag mig en lång dusch! Sånt där som bara är på tok för skönt ibland. Nu sitter jag och dricker kaffe och ska snart ta upp lilleman igen, jag hör nämligen att han håller på att vakna. Så ja, dagen har startat helt underbart, har fått lite egentid och snart får jag mysa med min alldeles underbara familj! Hoppas er söndag blir bra.
 
Dig skulle jag kunna titta på hela dagarna, du är det finaste vi gjort!Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0