BILDER FRÅN DAGEN

Harry Potter visas på tvn och vi myser på som bara attan! Vi har haft en toppen dag idag igen, känns som att alla dagar är helt underbara nu för tiden.

Vi var uppe med tuppen idag och passade på att åka in till Ikea tills dess att dom öppnade, vi var nämligen ute efter ett nytt vardagsrumsbord. Såklart visste jag ju redan innan vilket bord jag ville ha och vi passade på eftersom det var rea på just det bordet! Så från kanter och krom till runt och mässing. Kunde inte vara mer nöjd.

Eftermiddagen spenderades hemma hos Sandra och timmarna gick på tok för fört innan vi insåg att vi kanske behövde gå hem och fixa mat. Sagt och gjort, blev baconlindad kycklingfilé med potatisklyftor och hemgjord pepparsås, till efterrätt blev det chokladmousse och en skål popcorn.

Nu väntar vi på att lilleman ska somna så vi också kan kasta in handduken, imorgon blir det en tripp till Laxå för att hämta hem mamma!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0