BILDER FRÅN DAGEN

Harry Potter visas på tvn och vi myser på som bara attan! Vi har haft en toppen dag idag igen, känns som att alla dagar är helt underbara nu för tiden.

Vi var uppe med tuppen idag och passade på att åka in till Ikea tills dess att dom öppnade, vi var nämligen ute efter ett nytt vardagsrumsbord. Såklart visste jag ju redan innan vilket bord jag ville ha och vi passade på eftersom det var rea på just det bordet! Så från kanter och krom till runt och mässing. Kunde inte vara mer nöjd.

Eftermiddagen spenderades hemma hos Sandra och timmarna gick på tok för fört innan vi insåg att vi kanske behövde gå hem och fixa mat. Sagt och gjort, blev baconlindad kycklingfilé med potatisklyftor och hemgjord pepparsås, till efterrätt blev det chokladmousse och en skål popcorn.

Nu väntar vi på att lilleman ska somna så vi också kan kasta in handduken, imorgon blir det en tripp till Laxå för att hämta hem mamma!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0