SLUTET AV EN KANON DAG

Nu är vi i slutet av vad som varit en riktigt bra dag! Runt tre åkte vi till Köping för att hälsa på storebror Jim, Nathalie och kusin Rasmus. Vi blev bjudna på gudomligt god mat och fika! Blev även en hel del prat om allt och ingenting. Sen hade Nathalie även köpt med sig en åkpåse till vagnen som jag bad om och så fick lilleman en jättefin tröja också. Alltid lika tacksamt.


Nu har vi bänkat oss i soffan framför idol och efter det kallar sängen. Imorgon står en tripp till Ikea på schemat!! 

Fina kusinerna ♥Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25-årig tjej som är bosatt i lilla Surahammar tillsammans med min man Petter, vår son Ludwig som är född den 3 augusti 2017 och våra tre djur.

Just nu är jag mammaledig och är hemma med vår son, annars arbetar jag som barnskötare på en förskola här i Surahammar. Förutom att ta hand om lilleman så pysslar jag mycket i hemmet då inredning är ett stort intresse, vilket ni kommer att få ta del av här!

Jag skriver mest om det som faller sig in just för stunden, allt från en helt vanlig vardag till renoveringen av vårat hus som vi flyttade till i April 2016. Jag delar även med mig av en del personliga tankar, mycket kring vikthets och hur det är att faktiskt leva som överviktig. Självklart så kommer ni även att få läsa mycket om bebislivet och allt vad det innebär. Förhoppningsvis kommer det att finnas någonting att läsa om för alla. Välkomna!

RSS 2.0