SHOPPINGEN FRÅN ULLARED!

LUDWIG
 
Jag är faktiskt väldigt besviken över klädsortimentet på babyavdelningen. Fanns nästan ingenting alls där. Nathalie däremot hittade massor till Rasmus, så jag längtar tills Ludwig är lite större så man kan fynda ännu mer!
Sen var det även väldigt mycket saker jag hade velat köpa till honom som inte fanns, men jag är rätt nöjd ändå!
 
PETTER
 
 Till Petter hittade jag nästan ingenting, han fick tre t-shirts, den ena har han på sig nu därför är den inte med på bild! Sen fick han även två par mjukisshorts samt två deos. Kändes jättetrist att packa upp och visa honom vad jag handlat när nästan ingenting alls var till honom.. Menmen!
 
TILL MIG
 
Första dagen hittade jag nästan ingenting. Då fick endast en t-shirt, en pyjamas & två linnen följa med. Men på lördagen däremot, då hittade jag massa tröjor, mjukisshorts, ett par "fin-mjukisbyxor", dom ser typ ut som ett par kostymbyxor fast i mjukismaterial. Och så hittade jag faktiskt en bikini i min storlek som jag blev helt kär i! Är supernöjd och det känns toppenbra att få fylla på garderoben med lite nytt!
 
TILL HEMMET & ÖVRIGT
 
Fick med mig lite smått & gott till hemmet. Nya kökslampor, nya plädar till soffan, lite småinredning, duk till köksbordet, doftpinnar, lakan till vår säng osv. Sen lite sånt där smått och gått som man kan behöva!
Även här är jag lite besviken på heminredningssortimentet. Hittade massor på ullaredsbloggen men nästan ingenting av det fanns i butik. Så det var ju lite synd! Men men, fick ju i alla fall med mig en del saker hem!

ULLAREDS-RESAN

Ja, då var resan till Ullared över! Eller ja, den var ju över redan igår. Men var på tok för trött för att ens tänka igår.
 
Jag och Nathalie lämnde köping strax efter halv åtta i fredags morse. Vi påbörjade resan nedåt i landet och gjorde ett litet stopp i Askersund för frukost. Efter frukosten fortsatte resan som bara efter en kort, kort stund skulle ta en helt oväntad vändning...
 
När klockan är ungefär kvart i tio så åkte vi bakom en lastbil när en pickup kör om oss, när pickupen ligger jämnsides med lastbilen ser både jag och Nathalie hur lastbilen börjar svänga ut. Där small det, pickupen flög mellan mitträcket och lastbilen, den lyfte från marken ett flertal gånger och sen stog lastbilen stilla.. Vi stog stilla bakom lastbilen. Nathalie säger att vi måste ringa 112, jag svarar att jag redan ringer. Nathalie kastar sig ur bilen och springer bort mot pickupen som nu står många meter ifrån lastbilen, fast i sidoräcket av vägen. Jag hör hur tjejen på larmcentralen svarar och samtidigt som jag försöker lyssna på vad hon säger springer även jag bort till bilen. Väl framme så visar det sig att med änglavakt & en jävla massa tur så var alla tre personer som satt i pickupen helt oskadda. Inte en skråma på någon av dom, bilen dock, den var totalkvaddad. Han som körde lastbilen var också helt oskadd!
 
Tjejen på 112 säger att polis, ambulans och brandkåren är påväg och att vi ska vänta kvar där. Gubbarna som satt i pickupen var superhärliga. Under den timmen vi var kvar där innan alla fick åka så hann vi prata en hel del med dom.
 
Det är vi sådana där tillfällen man inser hur jävla skört livet är. Jag är bara så glad att Nathalie hann reagera så fort och fick stopp på bilen, annars hade nog vi smällt rakt in i baken på lastbilen. Jag är så glad att alla klarade sig oskadda och jag är framförallt glad över hur jag och Nathalie faktiskt reagerade i allt detta. Men, jag har nog aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Hjärtat satt uppe i halsen bra många timmar och vi hann tänka hundra olika tankar innan vi kom fram till bilen.. Efter en sån här händelse har man en helt annan syn på livet, för tänk vad som faktiskt kunde ha hänt..
 
Utöver den hemska incidenten så hade vi en riktig toppen resa. Blev massa skratt, massa shopping, god mat, kall öl, ansiktsstripes för att få bort pormaskar, mer skratt, lite sömn och en massa bilåkande!
För att inte detta inlägg ska bli ännu längre så slänger jag in bilder på min shopping i ett annat inlägg!!
 
 

MIN MINI-MODELL

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Tänk vad kul det kan vara med barnkläder, att fota, att försöka få ihop något bra! Allra roligast är nog ändå hur medgörlig Ludwig är i detta. Han bara finner sig i att sitta stilla och se söt ut!! Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0