2018-08-05

Vi har sagt hejdå till juli som slutade på topp med ett besök i huvudstaden med världens bästa vän! Konserten med Justin Timberlake var så jäkla grym & jag är verkligen helnöjd.

Nu är augusti här och trots att det bara gått fem dagar så är jag bara sådär löjligt nöjd med starten på denna månad. I torsdags blev Ludwigs rum äntligen klart! Vi fick hjälp av Linus att sätta listerna och rummet blev så fint.
I fredags var dagen D här & vi fick äntligen fira Ludwigs första födelsedag. Vi startade dagen med lite frukost & sen paketöppning i sängen. Han var så nöjd med att sitta och slita upp pappret och sen börja leka. Vid två kom gästerna och det var dags att äta tårta & öppna ännu mer paket. Vet inte vem som var gladast över alla grejer han fick! 
På kvällen passade vi på att leka med allt nytt, mysa och bara vara innan lilleman tvärslocknade. Förstår att han var trött efter en dag med massa intryck! 

Igår bestämde vi oss för att köpa virke och börja bygga Ludwigs säng! Det gick fortare, var enklare & blev bättre än vad vi trott. Vi är i någon form av fixartag just nu! 
Nu ska bara en madrass inhandlas, vilket vi skulle göra idag.. Såklart var dom helt slut på Ikea, men dom skulle få en leverans imorgon. Så imorgon startar vi Petters sista semestervecka med ikeafrukost & lite shopping!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0