NÄR MAN BARA KÄNNER SIG TAGGAD!!

(null)
Dagens frukost! Gröt på fiberhavregryn, två ägg och en kopp te!

Alltså, jag är igång, jag är taggad, JAG KAN! Även om det endast är början av dag tre utan socker så känner jag mig så jäkla nöjd. Att ha det sockerberoendet jag har är hemskt och det ska bli så skönt att bli av med det, för jag vet ju att det går. 

I måndags tog jag en promenad med Ludwig på fem kilometer, det var underbart skönt ute, om man bortser från blåsten! På kvällen körde jag mitt första zumbapass och det var så kul!! Jobbigt, men kul. Kände mig verkligen supernöjd efter. Ikväll är det dags för pass nummer två denna vecka och jag ser fram emot det. Jag vill minnas att jag tyckte att just detta pass var riktigt roligt förra gången jag körde zumba.

Jag bråkar fortfarande lite med mitt blodsocker dock. Jag tar sockret innan och efter varje måltid just nu för att ha lite koll på vad som funkar för mig att äta, för jag vill ju verkligen få ner mina värden så dom ligger bra! Men det är också en stor peppning för att fortsätta kämpa och hålla igång. För jag vet ju att jag kan, det vet jag! Jag ska fan göra allt för att bli av med min diabetes..

NU BÖRJAR LIVET!

Förra veckan var jag och träffade min diabetessköterka. Vi satt och pratade en bra stund och hon gav mig någon nytändning på att verkligen ta tag i mig själv. Vi pratade om kosten, som jag vet hur jag ska göra med. Vi pratade om träning, vi har ju gymkort jag och Petter.. Hon tyckte jag skulle börja gå till gymmet ett par gånger i veckan utöver att ta promenader, men efter att ha pratat med Sandra så har jag bestämt mig att börja med att följa med henne på zumba istället. 

Jag känner mig verkligen skittaggad på att faktiskt ta tag i detta, att få upp orken igen, att få ner vikten, att bygga mer muskler och framförallt att arbeta bort diabetesen. Självklart vet jag att det inte kommer vara lätt och att jag verkligen måste kämpa för att hitta den där disciplinen, men jag vet ju att jag har världens bästa man som stöttar mig, och även Sandra som stöttar mig i detta.

Sen tänker jag inte ge mig några förbud, för man måste även få leva. Men ska försöka att aktivt välja de bättre alternativen. Sen vet jag ju att just godis, chips, glass, läsk osv. inte är optimalt att äta med diabetes, så det ska jag försöka utesluta så mycket som möjligt. Ja nej, vet egentligen inte var jag ville komma med detta men ja, jag är skittaggad! 

(null)
Mitt första mål är att komma tillbaka till hur jag mådde där, på den bilden! Där hade jag gått ner ca. 27-28 kg, jag var fortfarande överviktig, men mådde ändå bra i både kropp och i psyket! Så för att komma dit behöver jag gå ner ca. 15 kg! Tänker inte sätta någon tid på detta, det får ta den tiden det tar, men dit ska jag i alla fall!! 


EN HELT ANNAN KÄNSLA

(null)
(null)
(null)

Nu kommer det lite bilder, som utlovat, på badrummet! Jag har en helt annan känsla när jag går in där nu. Bara att ha matchande handdukar gör en hel del, dock måste vi införskaffa en annan handduk än den som hänger över badkaret! 

Men jag är supernöjd (just nu i alla fall), jag har ju väldigt lätt att ändra mig..

Passar på att bjuda er på en helhetsbild av badrummet, där även nya mattan syns!

(null)
Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0