BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

(null)
(null)

Börjar med att bjuda på två bilder på vår lilla gladskit från i fredags! 
Göteborgsresan är avklarad och vi är återigen hemma. I fredags gjorde dom ju CT på Ludwig som visade det dom trodde. Det är för trångt i klaffen som går till ena lungan.. Med detta sagt så kommer vi få åka tillbaka till Göteborg om fyra till sex månader. Om det blir en ballongsprägning eller operation får vi veta om en till två veckor. Jag håller ju helt klart på det förstnämnda!! Menmen, trots jobbiga nyheter så är vi så jävla glada att dom verkligen har stenkoll så att ingenting blir missat!

Vi åkte hem igår och var inte hemma fören ganska sent på kvällen då vi stannade till i åsaka hos sari. Där blev vi bjudna på mat och fika innan vi fortsatte hemåt! Ludwig skötte sig super på hemresan också. 

(null)

Idag hämtade vi ut lillemans nya bilstol och han satt väldigt bra i den redan nu så vi ska snart ta och byta till den! Detta är vad man kallar materiell kärlek alltså! 

Vi har även bjudit ut mamma på lite lunch som tack för att hon alltid ställer upp för oss. Skulle vilja göra något mer storslaget för henne eftersom hon gör så jävla mycket, JÄMT! Får ta och klura på detta.

Ludwig har varit extremt gnällig idag och inte alls varit sig själv.. han har känts väldigt varm under dagen så nu på kvällen tog vi tempen som visade 38,2! Inte alls så konstigt att han varit lite loj då. Förhoppningsvis så är det tänder på g då han inte alls är påverkad på något annat sätt! Skulle ju inte alla vara roligt om han skulle bli sjuk nu. Speciellt inte med tanke på att läkarna i Göteborg frågade oss både när han var förkyld sist och hade feber sist och vi faktiskt kunde svara att han aldrig varit sjuk eller haft feber.. Menmen, tiden får utvisa vad det är som är fel helt enkelt! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0