TIDEN BARA GÅR

Jag vet inte vad som händer, men dagarna bara flyger förbi! 

Nu har det varit midsommar och den spenderades hemma hos syster Mari med en väldans massa människor, men vi hade riktigt trevligt! Det bästa var nog att Petters föräldrar också kom hit!
Vi startade dagen med att grilla hemma hos oss innan vi åkte bort till Mari. Hemma, det var vi runt ett tiden på natten & jag kan inte komma ihåg sist vi var vakna så länge. Ludwig skötte sig utmärkt som vanligt och det känns så skönt att veta att man kan ta med honom sådär.

(null)
Köpte hem lite färska örter att ha till den rostade färskpotatisen som vi åt i fredags, dom passade alldeles ypperligt i lådan jag stal hemma hos mamma!

(null)
Ludwig fick ha på sig finkläder dagen i ära! 

(null)
Vi passade även på att ta en bild på oss systrar, det händer ju inte alltför ofta att vi är samlade alla fyra!

Så ja, midsommar var jättekul!
Gårdagen spenderades mest med att ta det lugnt! Man inser väl nu när man har barn att den där orken att vara vaken sent när man ska upp tidigt inte riktigt finns längre! Men det är det ändå värt ibland!

LITE LÄTT SLUT

Huvudet hänger inte alls med längre, har varit några tuffa veckor nu alltså! Ludwig sover inte alls som han gjort tidigare, vet att det kan bero på en miljon olika saker & jag vet väl att jag absolut egentligen inte ska klaga.. Men när man är van att sova hela nätter så blir man lätt slut när det ändras! Sen vill han gärna inte somna om i sin säng när han vaknat på natten, så då får han sova med mig vilket gör att jag sover ännu sämre då jag är så rädd att han ska vakna och krypa iväg.. Men det är väl bara att kämpa på helt enkelt.

Idag är det torsdag och Ludwig har precis somnat efter en riktig mysstund i soffan, älskar dom stunderna så mycket! Vi har inga planer idag, det är lite halvkyligt ute & det skulle eventuellt komma lite åska sen! Inte mig emot, jag gillar sommaren väldigt mycket, men fy vad jag inte klarar av värmen.. så skönt med lite omväxling, dessutom kan man njuta av att sitta med en filt i soffan utan att känna sig dum!

(null)
(null)
Som vanligt får Ludwig agera modell för mig! Dessa bilder är tagna igår. 

BORTA BRA, HEMMA BÄST

(null)
(null)
(null)
(null)

Visst är det väl så? Nu är vi hemkomna efter några dagar nere i Göteborg! Var helt underbart att åka ner dit och träffa svärföräldrarna och bara vara. Ludwig fick sig en liten pool och han verkligen älskade att få sitta ute på gården och bada! 

Vi har egentligen inte gjort något speciellt under dessa dagar, mest bara varit! Men det är ju så härligt det med. Vi tog en dag och åkte till vargön för att umgås med Mikaela, var på tok för längesen vi träffade henne. En dag spenderade vi i Slottsskogen med Kajsa & Pierre. Vi körde på picknick, kikade på ett gäng som körde bumperball och sen kollade vi lite på djuren som fanns där! Vi hade en grillkväll och spelade Uno.

Nu är vi hemma igen och det ska bli skönt att sova i sin egen säng. Petter är på jobbet, Ludwig sover och jag har mumsat i mig lite vattenmelon och jordgubbar & kikar lite fixer upper. Snart är det dags att släppa ut hunden och sen blir det sängen! Hoppas verkligen på att få sova ordentligt inatt alltså.Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0