MIN LILLA STORA KILLE

 
Den lilla grabben som förgyller våra dagar, han som alltid får en att skratta, han som idag har fått sin första tand, han som idag hittade en ny grimas, han den där lilla som jag bara älskar mest av allt i hela världen!
 
Veckorna springer som vanligt förbi, ibland känns det som att man måste stanna upp och bara tänka på vart dagarna tar vägen. Tänk att det liksom snart är åtta månader sen som Ludwig föddes! ÅTTA månader.. Vill knappt tänka på hur fort det gått, för det betyder att min lilla kille faktiskt inte är så liten längre.
 
Förra veckan bestod av mycket tårar från mitt håll, först för att Ludwig var så sjuk (inte kul att se), sen för att jag själv blev sjuk (blir verkligen som ett litet barn då) och framförallt för att min underbara, fina vän Cindy och hennes Linus fick välkomna deras lilla Hugo till världen!! Nu längtar jag så tills jag får komma och bebismysa!
 
Petter åkte på att jobba eftermiddag en vecka till vilket betyder att jag och Ludwig får spendera våra dagar själva! Dock hade vi besök av Emma och lilla Lykke några timmar idag, timmarna bara sprang förbi och plötsligt var klockan fem.. När dom åkte hemåt fick Ludwig sova en stund, jag passade på att laga mat och äta innan han vaknade igen och sen satte vi oss i soffan för hundra procent mys innan det var dags för sängen! Jag ska nog också försöka komma i tid i säng idag, dock vet jag att det inte brukar funka så, men man kan alltid försöka?

DU ÄR INTE VÄLKOMMEN..

Jaha, då har förkylningen hittat mig också. Fy så hemskt det är! Dock får vi vara glada över att Ludwig är frisk igen, lite snorig är han fortfarande men inatt sov han sig igenom hela natten utan uppvak så det är ju toppen bra!

Jag märkte redan igår att det var på g för min del, hade en fruktansvärd huvudvärk när vi vaknade och var småtäppt i näsan. Det har eskalerat och snoret verkar inte ha något stopp, nysningarna kommer med jämna mellanrum och ögon rinner så man kan tro att någon dött! Var riktigt längesen jag mådde såhär uselt. Tur då att Petter är ledig nu så någon av oss orkar med att roa den där lilla!

(null)
(null)
(null)

Två bilder från igår på två av mina kärlekar och en bild från imorse när han hittade min telefon & såg en bild på sig själv!

TVÅ TUFFA NÄTTER

Onsdag, 21 mars, vi rockar sockorna idag!

I förrgår kväll vaknade Ludwig till och var jättetäppt i näsan, den natten blev allt annat än rolig och jag tyckte så synd om vårt lilla hjärta. Han kunde inte sova, han grät hysteriskt nästan hela natten och klockan var närmare fyra på morgonen innan vi två somnade ute på soffan. Trots bristen på sömn så var han lika glad och go som alltid under gårdagen hemma hos mamma. 
Denna natt har också varit ganska jobbig, men han har i alla fall fått sova! Han har vaknat många gånger av att han hamnat på mage, att han börjat hosta och att näsan blivit täppt.. Men han har kunnat somna om relativt fort ändå. Hoppas att det går över fort, är riktigt jobbigt att se honom såhär. Kanske är för att han faktiskt inte varit sjuk en enda gång än!

Morgonen har rusat förbi, Ludwig har kommit på hur man tar sig fram i lära-gå-stolen och han verkligen springer runt nu. Han har även kommit på att man kan nå saker som står lite högre, så nu är det väl dags att börja plocka undan lite.

Vi har inga planer denna dag förutom en promenad när han vaknar! Petter jobbar förmiddag denna vecka, så eftermiddagarna går åt till att bara ta det lugnt! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Promenad till mamma, vår lilla sjukling, rocka sockorna (om än så tråkiga, icke färgglada sockor), han den där som nu insett att han når grejerna på bordet & sist men inte minst, hur underbart det är när han somnar sådär i famnen!Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0