HAN ÄR VÄRLDSBÄST

(null)

Min man, min bästa Petter alltså! Jag har varit fruktansvärt trött denna vecka, så idag fick jag ta en timmes sovstund innan han skulle till jobbet och sen var han bara sådär världsbäst och åkte till Willys för att handla hem lite nödvändigheter till mig såsom bindor och godis! Perfekt när roliga veckan är här.

Vet att jag inte ska äta godis och så, men helt ärligt.. när jag har mens så kan jag inte låta bli! Roligt att läsa om va? Min mens.. men, så är faktiskt livet när man är kvinna!

Idag är sista dagen Petter jobbar denna vecka så efter ikväll har vi helg hela familjen. Jag längtar väldigt mycket till det. Har haft en riktigt bra vecka, igår åkte jag och Cindy till Erikslund för att fika med en gammal klasskompis, det var riktigt kul och vi satt och pratande i nästan fem timmar.. Så som sagt, veckan har varit bra men har samtidigt saknat kvällarna med min man!

Denna kväll spenderas framför tvn och jag bara väntar på att Wahlgrens värld ska börja! Helgen är rätt planlös än sålänge, vi får helt enkelt bara ta dagarna som dom kommer!


ATT HA EN KONSTANT ORO

Vi är ju som sagt tillbaka till att vara helt ovetandes igen och detta gör att jag känner en så enorm oro hela tiden..
Jag är så fruktansvärt orolig över att läkarna inte vet vad dom ska göra. Jag får väldigt ofta tankar, fruktansvärt hemska tankar om att vi kommer att förlora vårt älskade barn. Jag har drömmar om nätterna som gör att jag sover väldigt dåligt vissa nätter..

När jag är med Ludwig på dagarna så har jag ett lyckorus i kroppen varje sekund, jag tänker inte på hans hjärtproblem och jag är bara världens lyckligaste mamma. När han sover, då kommer alla tankar och tårarna rinner för ofta & för mycket. Allt jag tänker på är hur dom ska göra, vad dom ska göra, om dom ens kan göra något.. Kommer han att överleva? 

Jag HATAR dessa tankar, varje gång jag märker att tankarna börjar rulla så gör jag verkligen allt för att stänga av, för att lura hjärnan att tänka på annat. Dock är det inte så lätt alla gånger för jag är verkligen livrädd för vad vi inte vet.. Jag hatar att detta var tvunget att hända oss. Jag hatar att vara rädd för att överleva vår son! 

DET FINNS INGET BÄTTRE

En ny vecka är här, Petter jobbar eftermiddag denna vecka för att lära sig en ny maskin på jobbet och det är verkligen jättekonstigt! Jag är så van att ha honom hemma hela dagarna.. Men jag får helt enkelt bara tänka att det är en kort tid det är såhär! 

Jag och Ludwig har haft en otroligt mysig dag. Vi har busat, skrattat, skrikit, hoppat, sovit tillsammans, kramats och bara haft det sådär underbart. Finns verkligen ingenting som är bättre än att få vara med vår som.

Imorgon blir det storhandling och sen kommer kusin Rasmus och mamma Nathalie hit för lite tacomys! Det ska bli supertrevligt att umgås med dom och få lite sällskap. 
Nu ska jag fortsätta mysa framför tvn innan jag dejtar kudden.

(null)
(null)
Två bilder från helgen när jag och Ludwig tog en liten tupplur på sisådär en & en halv timme!! Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0