BORTA BRA, HEMMA HELT KLART BÄST

Alltså, jag har sovit som en gris de två nätterna vi varit hemma. Det är underbart att åka iväg ibland (även om denna resa inte var en rolig resa), men vi får ju i alla fall träffa Petters familj vilket är helt underbart! Men att sova i sin egen säng, det är ju helt klart bäst! 

Igår åkte vi till Västerås för att äta Ikea frukost med mamma, självklart blev det även lite shopping. Ludwig blev som vanligt bortskämd med massa nya kläder! Sånt som i och för sig behövs nu när han börjar växa ur sina i storlek 68. Så med oss hem kom ett x antal nya strumpor, tre linnebodies, två t-shirtar, två par byxor, en jacka, en baseball hoodie, tre pyjamasar och ett par solglasögon! När tjejen i kassan på Lindex visade dom för mamma så var hon tvungen att köpa dom. 

(null)
Här har vi då de mesta av kläderna! Lite grejer som inte blev med på bilden dock.

Idag är det lördag och vi har inga direkta planer. Ska eventuellt träffa Sandra en sväng i alla fall, men annars kör vi på pyjamasmys hemma hela dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0