TVÅ TUFFA NÄTTER

Onsdag, 21 mars, vi rockar sockorna idag!

I förrgår kväll vaknade Ludwig till och var jättetäppt i näsan, den natten blev allt annat än rolig och jag tyckte så synd om vårt lilla hjärta. Han kunde inte sova, han grät hysteriskt nästan hela natten och klockan var närmare fyra på morgonen innan vi två somnade ute på soffan. Trots bristen på sömn så var han lika glad och go som alltid under gårdagen hemma hos mamma. 
Denna natt har också varit ganska jobbig, men han har i alla fall fått sova! Han har vaknat många gånger av att han hamnat på mage, att han börjat hosta och att näsan blivit täppt.. Men han har kunnat somna om relativt fort ändå. Hoppas att det går över fort, är riktigt jobbigt att se honom såhär. Kanske är för att han faktiskt inte varit sjuk en enda gång än!

Morgonen har rusat förbi, Ludwig har kommit på hur man tar sig fram i lära-gå-stolen och han verkligen springer runt nu. Han har även kommit på att man kan nå saker som står lite högre, så nu är det väl dags att börja plocka undan lite.

Vi har inga planer denna dag förutom en promenad när han vaknar! Petter jobbar förmiddag denna vecka, så eftermiddagarna går åt till att bara ta det lugnt! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Promenad till mamma, vår lilla sjukling, rocka sockorna (om än så tråkiga, icke färgglada sockor), han den där som nu insett att han når grejerna på bordet & sist men inte minst, hur underbart det är när han somnar sådär i famnen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0