EN BÄTTRE LÖRDAG

Denna dag har varit betydligt bättre än gårdagen, även om jag varit på halvdåligt humör till & från idag också. 

Vi startade denna dag med att ta tag i tvätten, tog en promenad i det underbara, kyliga vädret! Är så fruktansvärt vackert utomhus med all frost, speciellt när solen ligger på! 
Runt lunch packade vi in oss i bilen för att bege oss till Kolsva, väl där blev vi bjudna på fika & lite lek. Alltid underbart att umgås med familjen. Vid tre tiden åkte vi hemåt igen, Ludwig somnade i bilen efter allt bus med Rasmus. Grabbarna tog ett varmt bad & jag passade på att röja lite, känns lite som att jag inte gör annat än att städa ibland..

Nu på kvällen har jag & Petter ätit lite skräpmat och bara suttit i soffan. Imorgon har jag bestämt mig för att ta tag i julpyntandet faktiskt, trots att jag alltid brukar vänta, men vill få det ur världen och komma in i känslan ordentligt redan nu.

(null)
En av bilderna på lilleskrutt från förra årets julkort! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0