GOD JUL ELLER NÅGOT!

Ja.. Julen är ju egentligen slut nu och här har det varit extremt tyst! Men jag har som sagt inte haft någon ork eller lust med bloggen faktiskt.


Hur har er jul varit? Min har varit helt underbar! På fredagen kom Petters familj upp och vi spenderade dagen ens tacos, Bingolotto och massa mys. På julafton så öppnade vi först lite julklappar hemma hos oss innan vi skulle iväg på julfirandet hos syster Mari! Tror vi alla var riktigt nöjda med våra klappar då faktiskt. Hos Mari blev det mat, Kalle anka, fika, julklappsöppning och gemenskap helt enkelt. Sådär som det ska vara på julafton. Kvällen bestod av julklappsleken och tomten är far till alla barnen.

Så ja, min jul har varit helt underbar! Nu är jag ledig fram tills på måndag och jag hade tänkt att bara passa på att njuta av ledigheten! Idag ska jag träffa Sandra och imorgon ska vi ut och äta. Sen har jag inga mer planer faktiskt! 


Petter fick nog den bästa klappen! Vi har hunnit med ett x antal rundor redan!Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0