BILDBOMB

 
Två veckor sen sist! En hel del har vi hunnit med under denna tid. Ludwig har fått TVÅ tänder, tand nummer två dök upp ungefär en vecka efter tand nummer ett. Påsken har varit här och den firade vi tillsammans med Petters föräldrar som kom hit. En helt underbar påskhelg utan några måsten. Blev promenader, vi fick hjälp med lite sladdar som skulle bort, vi fick hjälp att börja klippa till äppelträdet och vi tog premiärgrillningen på självaste påskafton!
 
På annandag påsk åkte vi in till Västerås City för första gången med Ludwig. Blev lite shopping och mat! Vi har även hunnit med att hälsa på Cindy, Linus och lilla Hugo, alltså man glömmer så fort hur små dom faktiskt är! Jag fick mysa massor och Ludwig blev lite måttligt svartsjuk. Han var verkligen helt gudomligt fin.
Igår var vi och firade kusin Elliott som fyllde tretton år tidigare i veckan. Så som sagt, vi har hunnit med en del.
 
Annars så flyter dagarna på, försöker träna Ludwig på golvet så han ska komma på hur man kryper, det går inte alls så bra.. Men det kommer när det kommer. Petter har jobbat sista skiftveckan och idag började han natt igen, åter till hur det ska vara! På tisdag är det äntligen dags för ultraljud på Ludwig igen, eller äntligen och äntligen.. Är väl mest att vi varit oroliga att det blivit bortglömt, men jag hörde av mig till hans läkare som bokade in en tid direkt. Så då får vi återigen se om det är oförändrat! Jag hoppas på det i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0