VÅREN ÄR JU ÄNTLIGEN HÄR!

Alltså hur underbart väder har det inte varit de senaste dagarna?! Eller ja, det kan ju ha varit riktigt dåligt någonstans i detta avlånga land, men här har det varit riktigt toppen i alla fall.
 
Idag är det söndag, helgen har verkligen bara rusat förbi och snart startar en ny vecka.
Denna vecka har jag mått ganska dåligt av olika skäl, ingenting jag tänker gå in på här. Men ja, humöret har väl inte varit helt på topp faktiskt! Veckan i sig har dock varit riktigt bra. I tisdags var vi på ultraljud med Ludwig, allt ser "bra" ut, eller ja. Det är ju inte bra, men ingenting har förändrats och så länge det är så får vi helt enkelt vara glada. Hans läkare hade fortfarande inte hört någonting från Göteborg så vi får väl bara vänta och se när det kommer till det.
I torsdags var jag & mamma iväg till Åsby för en liten brunch, åt en fruktansvärt god grillad smörgås men chilipesto på. Den var verkligen to-die-for! Ingen shopping blev det, lika bra eftersom jag åker till Ullared veckan som kommer!!
 
I fredags följde jag med mamma när hon skulle tatuera sig, denna gång blev det alla barnbarnens namn. Hon har en sedan tidigare med alla barnens namn och nu ville hon köra på nummer två. Den blev riktigt bra.
När hon var klar tog vi lite lunch och sen kikade vi i lite butiker, vi upptäckte att det öppnat en ny babybutik på Erikslund så vi var ju såklart tvugna att kika där.
 
Helgen har bestått av att börja rensa och fixa i trädgården! Under dessa tre dagar har vi nog gjort mer där ute än vad vi har gjort under de två åren vi bott här. För ja, IDAG är det exakt två år sedan vi flyttade hit, fy så fort tiden går! Ja, i alla fall. Vi har hunnit med att klippa till äppelträdet, klippa till ett annat träd vi har, krattat upp massa löv, rensat alla rabatterna, rivit två rabatter och lagt plattor istället.. Ja, en hel del alltså. Är fortfarande en hel massa kvar att göra, vi ska göra iordning en liten grillplats, vi ska göra en ny lucka till krypgrunden, trappan fram måste byggas om, trappan ner från altanen måste byggas om, vi måste så lite nytt gräs, vi måste riva komposten och göra en ny.. Ja, listan kan göras lång! Men känns ändå kul att pyssla med detta när man ser att det blir förändringar. Dock måste vi be om hjälp med trapporna då varken jag eller Petter någonsting byggt något sånt! Men som sagt, det är rätt kul att få iordning allt.
 
Bjuder er på lite bilder från veckan som varit!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0