GOD JUL

Ja, god jul på er alla! Hoppas ni haft det lika bra som vi haft det. 
Nu har Petters familj åkt hem & det är bara vi kvar hemma. Det har varit helt underbart att ha dom här, vi har haft så kul tillsammans. Dock är man inte helt van att det är så mycket folk så idag har vi alla tre varit helt slut alltså.

Igår startade vi dagen med att Ludwig fick åka sitt tåg som jag köpt en av jobbarkompis och han var så nöjd. Sen fick han öppna en av alla sina julklappar. 
Dagen gick fruktansvärt fort & Ludwig fick så mycket fina julklappar, det blev kläder, duplo, bobbycar, en fjällräven ryggsäck, badleksaker, byggklossar, bilar, en leksaks surfplatta och lite annat smått och gott! Jag fick en Ernst temugg med lite gott i, en ostbricka från Leif mannerström med två ostar till, några ljuslyktor och pengar. Så ja, är verkligen helt nöjd med denna julen.

Idag har vi försökt oss på att städa undan lite och sen bara varit! Har även hunnit med att prata med min Mikaela en stund nu kvällen, något som görs allt för sällan.. Måste verkligen bli bättre på det alltså! 
Nu är det myskväll i soffan innan sängen kallar. Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka!

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0