LUDWIGS FÖRSTA ÅR!

Tänk va, om en vecka fyller våran lilla prutt ETT ÅR! Detta år har gått så fruktansvärt fort, ett år som har varit väldigt upp&ner.. Tänkte bjuda på en sammanfattning av vårat första år som föräldrar! Kommer bli ett ganska långt inlägg, men ska försöka att hålla det så kort som möjligt ändå!

AUGUSTI
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Den tredje augusti föddes världens finaste pojke! En helt underbar förlossning, dock fick jag inte chansen att vara med min nyblivna lilla familj.. 
Dagen efter förlossningen fick vi chansen att mysa hela familjen! Det var en mäktig känsla att äntligen få vara förälder, dock var den första tiden läskig i och med Ludwigs hjärtfel.
Den åttonde augusti, dagen Ludwig var beräknad så väntade hans stora operation. Det var den längsta, den värsta & den bästa dagen i livet. Det var en lång operation, vid nio tiden på kvällen ringde kirurgen, operationen hade gått bra! Nu väntade några veckor med återhämtning!
Vi fick bo på Ronald mcdonald hus! Vi umgicks mycket med Petters familj, vi fick besök av sari med familj, av Sandra och av min mamma! 
Den 29e augusti, då fick vi äntligen åka hem efter sju veckor i Göteborg!!

SEPTEMBER
(null)
(null)

Äntligen fick vi vara hemma & påbörja livet som familj påriktigt. Vi fick en hel del besök, det var många som ville träffa oss & Ludwig! Blev sjukhusbesök för att kolla hjärtat, ta bort sonden, kolla hörsel osv. Ludwig var en så otroligt lugn och harmonisk bebis!

OKTOBER
(null)

Eftersom även Lisa var hemma & var mamma ledig så spenderades mycket tid tillsammans med henne och max! Vi var iväg på vår första lilla minisemester tillsammans med mamma, Jim, Nathalie & Rasmus! Naturen där, den är helt otrolig!! 
Vi passade även på att träffa Cindy, som då hade världens finaste lilla Hugo i magen!

NOVEMBER
(null)

Ludwig blev tre månader, han blev mer & mer stabil och klarade nu av att sitta med stöd väldigt bra. Han hittade sina händer och det var så häftigt att se när han började inspektera. 
Vi hade ett litet pyjamasparty tillsammans med gudmor Sandra! Vi fotade Ludwig för årets julkort och november var även månaden som vi hade dop! 

DECEMBER
(null)

Vintern & julmånaden var kommen! Vi var på EEG med Ludwig då han några dagar efter operationen fick ryckningar i vänster sida av kroppen. Som tur var, så kunde dom inte hitta någonting som var fel! Dock upptäcktes det att Ludwig hade ytterligare två fel på hjärtat, det var riktigt jobbigt att då höra!
Blev en del vagnpromenader i det kyliga vädret och självklart så firade vi vår första julafton som familj! 
Årets sista dag kom & den firade vi en stund tillsammans med min familj! Sedan hade vi en mysig kväll hemma!

JANUARI
(null)

Vi fick en hel del snö, promenaderna blev så mysiga! Vintern är ju faktiskt helt underbar, när den väl vill!
Blev en tripp till Göteborg & drottning silvias barn och ungdomssjukhus igen! Denna gång för bedömning av de felen på hjärtat som man kunde se i Västerås!

FEBRUARI
(null)

Min födelsedag, alla hjärtans dag, modellande! Ja, februari var nog en ganska händelslös månad! Promenader med Emma & Lykke blev det en del av! Ludwig, han var kanske inte alltid så nöjd med det.

MARS
(null)

Resa nummer tre till Göteborg och sjukhuset.. Denna gång var det dags för ballongsprägning på de två ställena som har förträngningar. Tyvärr lyckades dom inte & väntan blev otroligt jobbig.. vad skulle hända nu? 
Mars var även den månad som min Cindy fick barn, en enorm lycka!

APRIL
(null)

Ludwig fick sina två första tänder, med en veckas mellanrum! Vi var hem till Cindy & Linus för att träffa deras lilla underverk! Ludwig, han fick premiärgunga och det var en riktig hit! 

MAJ
(null)

Som dom flesta vet så var maj en otroligt varm månad! Ludwig fick leka i gräset första gången och det var väldigt spännande. Han blev även väldigt fascinerad av lilla Hugo! 
Han lärde sig hur man reser sig upp i sängen, alltså var vi tvungna att sänka den till botten! 
Vi var hem till Emma & hade picknick i trädgården, Ludwig, han somnade så gott där på filten!

JUNI
(null)

Vi umgicks med Cindy, Hugo, thua & tex! Triss i grabbar, så kul att fortfarande ha lite kontakt efter gymnasiet! Vi var ner till Göteborg, denna gång för semester! Vi passade på att träffa kusin Mikaela en dag! Ludwig fick en pool av farmor & farfar, den uppskattades väldigt mycket!
Vi firade Ludwigs första midsommar tillsammans med min familj & Petters föräldrar! 

JULI
(null)

De dagar som det inte varit för varmt har vi försökt vara ute, leka i gräset & blåst såpbubblor. Ludwig har lärt sig pussas med sig själv i spegeln och det är ju superkul, minus alla fina märken på spegeln!
Vi har varit och badat, både i sjön & hemma hos Sandras karls föräldrar i deras pool! Petter gick på semester och vi passade på att ta en sväng till parken zoo! Det var spännande att se djur tyckte Ludwig, även om det var roligare att titta på alla människor!

Det var en sammanfattning av Ludwigs första år! Det känns verkligen så sjukt att han om bara några dagar får fira sin första födelsedag! Tänka sig, vilket år vi har haft! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0