BORTA BRA, HEMMA BÄST

(null)
(null)
(null)
(null)

Visst är det väl så? Nu är vi hemkomna efter några dagar nere i Göteborg! Var helt underbart att åka ner dit och träffa svärföräldrarna och bara vara. Ludwig fick sig en liten pool och han verkligen älskade att få sitta ute på gården och bada! 

Vi har egentligen inte gjort något speciellt under dessa dagar, mest bara varit! Men det är ju så härligt det med. Vi tog en dag och åkte till vargön för att umgås med Mikaela, var på tok för längesen vi träffade henne. En dag spenderade vi i Slottsskogen med Kajsa & Pierre. Vi körde på picknick, kikade på ett gäng som körde bumperball och sen kollade vi lite på djuren som fanns där! Vi hade en grillkväll och spelade Uno.

Nu är vi hemma igen och det ska bli skönt att sova i sin egen säng. Petter är på jobbet, Ludwig sover och jag har mumsat i mig lite vattenmelon och jordgubbar & kikar lite fixer upper. Snart är det dags att släppa ut hunden och sen blir det sängen! Hoppas verkligen på att få sova ordentligt inatt alltså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0