TIO MÅNADER

(null)
Tänk att idag har den här lilla skruttfisen berikat våra liv i TIO hela månader.

Tänk att för tio månader sen så låg vi där, inne på förlossningen nere i Göteborg! Att det redan gått så många månader är för mig helt ofattbart. Tiden går så fruktansvärt snabbt och det känns som att det var så längesen vi gick igenom allt, men ändå som att det var igår.

Det är en tid som varit så fruktansvärt jobbig, läskig, tuff, rolig, underbar.. ja, känslorna har varit så otroligt många under vår resa! 

Att Ludwig fortfarande har ett hjärtfel skrämmer mig så mycket, mest eftersom vi inte riktigt hur framtiden kommer att se ut. Men jag försöker varje dag att blicka framåt och bara vara glad för allt vi har just nu. Att veta att vi har världens mest underbara pojke i vårat liv, den där otroligt starka lilla killen!

Och ja just det, den här lilla pojken började även att krypa igår! Vi som trodde att han inte skulle då han varit noll intresserad! Men igår släppte det & nu är det bara kul att se alla olika stilar han försökt med på bara ett dygn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0