UNDERBARA LIV, UNDERBARA VÄDER

Alltså vädret?! Kan man bli annat än glad när man vaknar upp och solen skiner fast klockan bara är sex på morgonen?

Denna dag har startat kanonbra med besök av Cindy & Hugo! Blev först lite kaffe på altanen och sedan en promenad runt sättern. Det är så underbart att gå där. 
Nu väntar vi på att klockan ska bli tre så vi kan väcka Petter, äta mat & sen åka en sväng till Västerås. Måste köpa fästinghalsband till Texas, har redan hunnit ta två som kröp på honom, USCH!

Annars då, livet känns helt underbart just nu. Petter har varit långledig tills igår och dagarna har bara sprungit förbi. Vi har hunnit med att gå på lite loppis, varit hem till Jim & Nathalie och ätit grillat, storstädat hela huset.. Ja, självklart har vi även hunnit med en massa familjemys också. Och just det, idag är det exakt fyra år sen jag & Petter träffades för första gången. Inte visste väl jag då, att vi fyra år senare skulle sitta här och vara gifta, ha hus och hunnit bli föräldrar? Tänk så underbart livet kan bli alltså!! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Lite bilder från senaste veckan! Ludwig fick lite nytt till garderoben när vi var till Västerås, fick även hem ett paket med kläder som farmor & farfar hade köpt! 
På loppisen hittade jag tre inredningsböcker som gjorde sig väldigt bra på tv-bänken! Alla tre handlar om hur man inreder med lantlig stil, vilket jag inte direkt gör! Men tyckte dom var så fina och alla tre för 80kr, då säger man inte nej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0