DAGAR MED ÄVENTYR

Gud vad dagarna har gått fort här och vad trött man varit redan vid fem, sex på kvällen alltså!!

Igår var vi som tidigare skriver till universeum! Det var så häftigt, Ludwig var alldeles lyrisk över att åka hiss och titta på fiskarna, vi passade även på att klappa en liten orm.
Dit ska vi definitiv igen, dock får det bli när Ludwig kan gå mer själv då det är mycket trappor & med barnvagn är inte det särskilt lätt. Men det var verkligen en upplevelse.

Imorse åkte vi till Ullared! Fick med oss en hel del kläder till Ludwig, lite julklappar och inte minst lampor till köket! Nu passade jag på att köpa dom, har liksom hållit dom i handen varje gång vi varit dit & sen blivit för snål för att köpa dom.. men nu så, nu finns dom i min ägo! Blev även två nya krukor som ska stå bredvid!

Nu sitter Ludwig & Petter i badet, sen är det snart dags för sängen för Ludwigs del. Imorgon är det äntligen dags för sjukhuset. Är dock nervös inför vad domen kommer att bli!

(null)
En bild från universeum, fiskar.. dom är bra spännande alltså! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0