HEJDÅ GÖTEBORG!

Nu sitter vi i bilen påväg hemåt igen! Har minst sagt varit en resa med mycket känslor.
Har haft ett par otroligt underbara dagar tillsammans med Petters familj & jag kommer verkligen sakna dom massor.

Igår var det ju dags för sjukhuset med Ludwig! Han var så otroligt duktig på alla kontroller och var till störst del glad hela tiden. Han protesterade endast lite granna vid ultraljudet när dom skulle kolla från halspartiet, men det har han aldrig tyckt om. Vi fick prata med läkaren efter undersökningarna & han var mer än nöjd med hur Ludwig mår & växer. Dom kunde konstatera att förträngningen i lungklaffen har växt, vilket är bra! Men, han trodde inte att den kommer forsatta växa och dom kommer behöva åtgärda det. Om det blir en ny ballongsprägning eller en operation kunde han inte säga, inte heller när detta behövs!

Så summan av kardemumman är just nu att vi bara ska fortsätta leva på som vanligt, inte hindra Ludwig i något och gå på mindre täta kontroller i Västerås än vad vi gjort tidigare. Detta känns så skönt & vi kan försöka släppa hans hjärtfel lite och bara leva nu. Så ja, vi är väl mer än nöjda över hur bra Ludwig faktiskt mår & nu dröjer det förhoppningsvis ett tag innan vi behöver besöka sjukhuset i Göteborg igen! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0