MINISEMESTER

Söndagkväll och jag har intagit soffan! Det är bra skönt att åka iväg, men ännu skönare att komma hem igen. 
Denna helg har vi nämligen spenderat i kloten tillsammans med Jenny & Calle! Det är ju så underbart där! Naturen, friska luften och framförallt tystnaden.

Vi åkte upp i fredags när Petter fått sova några timmar. Vi spenderade kvällen med lite tv-tittande och yatzyspelande, kan säga att det gick allt annat än bra för min del alltså. 
I lördags åkte vi iväg för att fiska, dock blev det inte en enda fisk för våran del, men det gör ingenting för det är så mysigt att bara stå där vid sjön och kasta. Ludwig knallade mest runt och spanade in skogen tillsammans med mamma innan han slocknade i vagnen och sov i en & en halv timme. TYVÄRR, så äger inte jag särskilt bra kläder så efter några timmar valde vi att åka tillbaka till stugan igen. 

Minuset med att åka såhär sent på året är ju att det blir mörkt så fruktansvärt fort, man hinner liksom inte vara ute så mycket då. Men vi ska eventuellt boka stuga igen nästa år, antingen i kloten eller säfsen & försöka komma iväg i början på oktober då. Men det har varit riktigt skönt att vara borta. 
Nu laddar vi om för en ny vecka & på fredag styr vi bilen neråt i landet. Vi ska äntligen träffa Petters familj!! 
(null)
I fredags förmiddag var vi upp till pappas grav för att lämna en vinterkrans och tända lite ljus. Jag saknar honom, så jävla mycket!!

(null)
(null)
(null)
Detta är dom bilderna som blev tagna i kloten! Också en väldigt skön grej med att vara där, man släpper liksom telefonen så mycket mer.. av någon anledning! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0