VILKEN UNDERBAR DAG

Helgen startade verkligen på bästa sätt, nämligen med helt underbart väder!

Idag åkte vi in till Västerås på morgonen tillsammans med mamma. Vi skulle nämligen köpa lite nytt till ena rabatten ute. Sen skulle vi även ha en slang till varmvattenberedaren, som vi redan var och tittade på igår men som vi inte kunde köpa då vi inte hade koll på måtten.. Men nu är den köpt & ditsatt i alla fall! 
Tillbaka till rabatten - fick inspiration från en bild på instagram och fick idéen om att göra något liknande hos oss. Dom som bodde här innan har gjort väldigt mycket roliga lösningar av det som haft hemma verkar det som, tex ett skydd till utedelen på luftvärmepumpen som var gjord av gamla garderobsdelar..

Vi köpte i alla fall dekorationssten, krukor och solcellslampor! Dock behöver vi köpa en påse med sten till då det inte riktigt täckte hela rabatten. Får se om vi hinner med detta i veckan. Vi rev även ner skyddet till värmepumpen och framsidan blev genast mer inbjudande. När vi hade varit ute ett par timmar gick vi in & fikade tillsammans innan vi körde hem mamma igen!

(null)
Ja, såhär såg det alltså ut brevid vår ytterdörr! Stenar som ligger lite hursomhelst, det vackra skyddet som vi rev ner samt att det bara såg så otroligt tråkigt ut!

(null)
Som ni ser behövs det lite mer stenar.. Annars är vi otroligt nöjda! Vi ska köra på samma stuk i den andra rabatten på framsidan också. Men det tar vi vid ett senare tillfälle!

Imorgon om vädret tillåter ska vi fortsätta vara ute & fixa och dona. Mamma var eventuellt sugen på att komma hit igen och hjälpa till, det tackar vi ju absolut inte nej till! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0