ÅRET SOM GÅTT!

JANUARI

(null)
I januari fick vi se Ludwig för första gången på ett tidigt ultraljud! Det var en riktigt häftig känsla att faktiskt få det bekräftat att det var en liten människa i min mage.

FEBRUARI

(null)
I februari var vi på RUL! Jag blev tillbakadragen några veckor men dom kunde se att det var en liten pojke i magen! Min känsla hade rätt, jag var osäker i början på könet.. Men innan RUL sa jag till Petter att jag trodde det var en pojke! Det var här dom inte kunde se alla detaljer i hjärtat och ett nytt ultraljud bokades in.

MARS

(null)
Magen började växa och nu kände jag mig inte bara tjock längre, nu kände jag mig gravid! Det var även i mars som Ludwigs hjärtfel upptäcktes. Det var en riktigt jobbig tid, att inte veta om vår bebis faktiskt skulle klara sig. Men ibland måste man bara kämpa på ändå. Jag och Mikaela var även till huvudstaden och bodde på hotell och kollade på ed sheeran, det var så jäkla häftigt. Han var så fruktansvärt bra!

APRIL

(null)
Vi fick hem Ludwigs säng och satte genast upp den! Djuren trivdes rätt bra där i om man får säga så. Magen växte på och det började bli tungt! Nu kunde både jag och Petter se och känna sparkarna. En sån där känsla som man inte ens kan beskriva. Jag blev även sjukskriven på halvtid då foglossningen var där för att jäklas..

MAJ

(null)
Petter tatuerade sig för första gången, motivet att Ludwigs trasiga hjärta! Sån fin tatuering!
Vi fick ett 3D ultraljud och det var så häftigt att faktiskt se ett ansikte, helt sjukt egentligen vad dom kan göra nuförtiden!! Vi påbörjade även renoveringen av vårt OTROLIGT fina badrum.. Det var även i maj som jag insåg att jag inte klarade av att jobba överhuvudtaget. Vissa dagar kunde jag knappt resa mig själv ur soffan!

JUNI

(null)
Badrummet blev färdigt och jag kände nästan att jag ville flytta in där. Så nöjd över resultatet och det blev genast husets mest trevliga rum, haha! 
Mikaela var hem till oss några dagar och förgyllde min tillvaro, är så underbar att ha henne här. Vi firade midsommar med Petters föräldrar hemma hos min syster och hade det riktigt trevligt.
Jag fick nu börja gå hos specialist mödravården två gånger i veckan pga ett strulande blodtryck..

JULI

(null)
Månaden som inte alls blev som den skulle.. Vi hade fått ett datum när vi skulle ner till Göteborg, det kändes skönt! Vi tog dagarna som de kom och den 11 juli var jag överlycklig över att jag skulle få en päronmilkshake, den vidrigaste någonsin tyvärr!! 
Den 12 juli var det dags för kontroll på specialistmödravården igen, en sån där kontroll som vi var väldigt vana med. En ny läkare, ett nytt ansikte som skulle komma att förstöra en hel del. Akut nerskickade till Göteborg, ingen chans att få säga hejdå till alla utan hem, packa och åka ungefär. Jag grät hela den dagen. Väl i Göteborg var det kontroller dagligen, hotellfrukost flera veckor, långa väntetider och ett psykiskt mående som blev allt sämre!

AUGUSTI

(null)
(null)
Den andra augusti krånglade mitt blodtryck väldigt mycket! Dom insåg att min havandeskapsförgiftning blivit värre och eftersom jag räknades som fullgången bestämdes det att jag skulle sättas igång dagen efter! Den tredje augusti blev jag igångsatt och efter tolv timmar så föddes världens finaste barn. Nu började bergochdalbanan påriktigt. Det blev operation, mycket främmande, mycket gosande och som tur var så gick allting bra! Ångesten släppte. Den 29:e augusti fick vi äntligen åka hem igen. Världens mest underbara känsla!

SEPTEMBER

(null)
Äntligen hemma! Vi fick besök av nästan hela familjen efter vi kommit hem! Så skönt att få träffa alla. Vi kom in i hur det är att vara föräldrar, vi upptäckte saker som blivit lite knasiga, vi upptäckte att vi kunde saker vi inte visste och framförallt så upptäckte vi vilken underbar, snäll liten grabb vi fått!

OKTOBER

(null)
Vi myste med vänner, vi firade Rasmus som fyllde fem år, vi var iväg på vår första resa till kloten, Ludwig fick bada ordentligt för första gången och Sandra & Ida drog med mig på en liten utekväll!

NOVEMBER

(null)
Ludwig blev tre månader! Vi fotade honom för lite julkort, vi var iväg till Gävle en sväng, vi hade dop och det bästa av allt var nog att se när lilleman upptäckte sina händer!!

DECEMBER

(null)
EEG, ultraljud, mys, jul.. årets sista månad kom och julkänslan infann sig! Ludwig kom på att man kunde hålla flaskan helt själv och då insåg vi hur stor han börjar bli!
Efter en riktig helvetesvecka innan jul så var äntligen julafton här och den dagen blev helt perfekt! Vår första jul tillsammans! 

Idag är årets sista dag och jag lämnar detta år med både ångest och lycka. 2017 har varit det sämsta och bästa året någonsin. Men nu önskar jag oss och alla er att 2018 ska bli ett bättre år! GOTT NYTT ÅR!Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0