ÄCKELVARNING!!

Dagarna går, nu har vi äntligen höstlov alla tillsammans! 

Vi har inga planer under dessa dagar mer än att vi ska försöka få till årets julkort & sen ska vi äta middag tillsammans med Sandra, Joakim & Lowe på lördag. Vi tar helt enkelt bara dagarna som dom kommer.

Nu till rubriken.. För ett par dagar sen började jag få lite tandvärk i tanden som sitter framför visdomstanden. Tänkte att det säkert bara är visdomstanden som trycker på lite och struntade i det. Igår kväll började det göra mer ont och i natt var smärtan hemsk! Så imorse ringde jag till tandläkaren och fick en akut tid direkt på morgonen. Väl där kunde dom konstatera att jag fått en infektion i tandroten, dom borrade upp tanden och då fick jag berättat för mig att det forsade ut var, där & då ville jag bara spy för det kändes så äckligt när hon berättade. Då förstod jag att det inte kommer sluta särskilt bra. Hon fick bort allt var och gjord en tillfällig fyllning i tanden och sen fick jag valet att antingen rotfylla eller dra ut tanden. Jag valde att dom kommer få dra den, enda anledningen är helt enkelt att det är på tok för dyrt just nu för oss att jag ska lägga nästan 7000kr på en rotfyllning. Tyvärr!

Väl hemma var jag så bedövad i munnen att det inte gjorde ont alla, fram tills att bedövningen började släppa. Fick ännu mer ont än vad jag hade inatt och imorse, så pass ont att när vi satt i bilen på väg hem från Västerås så bröt jag ihop och bara grät. När vi kommit hem så tittade jag hur det såg ut och såg helt enkelt att jag fått typ en "varficka" på utsidan av tanden, jag tröck på den så hårt att ja, det forsade ut var & blod, men efteråt så släppte smärtan väldigt mycket. Så antar att själva varbildningen återigen tryckte emot tanden som gjorde att det smärtade.. så ja,  extremt äcklig dag har det varit! 

Nu hoppas jag bara på att smärtan håller sig borta så jag får sova bättre inatt i alla fall. 



Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0