DAGARNA FLYTER PÅ

Det är tisdag, imorgon har vi varit hemma en vecka och dagarna dom flyter på ganska okej ändå. Ludwig, han har verkligen anammat sin roll som storebror och håller koll på tjejerna, lägger på dom filtar, klappar dom på kinden & är extremt noga med att säga till om Liw tappat mössan. Idag fick han ha Lea i famnen en sväng, det såg otroligt mysigt ut men tror han tyckte det blev lite obekvämt. Efter en liten stund sa han nämligen "mamma, lägg henne i sängen tack". 
På eftermiddagen frågade han om han kunde få hjälpa till att mata någon av tjejerna, självklart fick han det & han var superduktig! 

Annars då.. Idag tog jag & Ludwig en promenad med Sandra & Lowe. Det var välbehövligt att komma ut och röra lite på sig. Ludwig, han somnade i vagnen! Det var inte igår det hände.
Hemvården kommer ju hit varannan dag förutom på helgen. Igår var dom hit för att ta lite prover på tjejerna och för att väga dom. Lea vägde 2840g och Liw 1390g. Ska bli spännande att se viktuppgången imorgon igen. Håller tummarna för att Liw gör en fin siffra! Sen får vi se om leas sond ryker, hon äter så gott som fulla mål på flaskan, är endast vid två tillfällen som hon behövt få lite i sonden. Trots att man är trött och trots att man inte riktigt räcker till för alla tre hela tiden så älskar jag verkligen livet!

(null)
Kan man göra annat än att smälta?! 



Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0