27 AUGUSTI 2021

Fredag och helgen är här. Tjejerna är nu inskolade på förskolan vilket betyder att det liksom är påriktigt nu. Nu har vi tre förskolebarn här hemma & jag kickar igång och börjar jobba redan imorgon. Eller ja, vi har kompetensutvecklingsdag och jag tänkte att det kan vara smart att vara med på den innan jag börjar jobba påriktigt på måndag.

Tänk vad otroligt fort tiden har gått. Jag har varit hemma i lite drygt 19 månader och den tiden har bara sprungit iväg alltså. Det är på något sätt otäckt, lite läskigt sådär att tiden bara försvinner. Samridigt ska det bli kul med nya utmaningar, nya rutiner och en ny vardag. Det absolut bästa, det är ju att vi får en normal inkomst igen, för att vara föräldraledig blir man ju inte direkt rik av! 

Ludwig sover hos mamma denna helg, dom skulle passa på att mysa & jag saknar honom så mycket. Jag har knappt träffat honom idag och sen åkte han dit. Men jag får glädjas åt att jag vet hur kul han kommer ha det! 
Denna kväll kommer spenderas i soffan framför en serie med en massa gott. Har bestämt att när jag börjar jobba igen, då är det även dags att skärpa till sig och komma ifrån allt semesterätande! 

(null)

(null)

(null)

(null)




Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0