ÄNTLIGEN!

Som vi har kämpat! Blod, svett & tårar är tre ord som beskriver dessa två veckor alltså! ALDRIG MER!! I alla fall inte om vi inte har hjälp med Ludwig. 

Vi har äntligen tapetserat färdigt Ludwigs rum. Det har tagit oss ungefär två veckor, då med allt förarbete som att riva gammal tapet, spackla, slipa osv. Men idag blev vi klara med tapetseringen. Har inte varit så lätt att hitta tiden med den lille hemma. Vi har passat på när han vilat under dagen & när han lagt sig för natten.

Det som är kvar nu är att slipa & måla golvlisterna, samt att köpa nya taklister! Sen kan vi börja möblera!

Lite före- och efterbilder: 
(null)
(null)
Innan såg rummet ut ungefär såhär! En halvdålig övermålning av en gammal tapet. En sån där riktig snabbrenovering då jag hatade tapeten där inne när vi flyttade hit. Alla väggar var alldeles flammigs, katten hade rivit sönder en stor bit tapet i ena hörnet och rummet var verkligen allt annat än fint!

(null)
Såhär är resultatet! Bjuder endast på en bild eftersom det inte är helt färdigt än! Tre väggar med vit tapet och en fondtapet som jag fastnade för sekunden jag såg den!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0