2020

Det var längesen den kom en uppdatering här & det beror på många olika saker. Nu är i alla fall 2020 slut och jag tänkte försöka göra en summering av året som varit!

JANUARI
(null)

Januari bestod av mycket tid på sjukhus för att ha koll på tjejerna. Mellan alla besök så försökte vi ha någon form av vardag tillsammans med Ludwig. Man slets itu på så många plan när man var tvungen att vara ifrån honom så mycket. 

FEBRUARI
(null)

Det största med februari var att Liw och Lea föddes. Åtta veckor förtidigt kom dom på min födelsedag. Vi fick bo på neo och vardagen blev sjukhus. Att vara ifrån Ludwig på heltid var hemskt. Jag mådde så psykiskt dåligt samtidigt som jag var så glad över hur bra allting gick för våra små tjejer. 

MARS
(null)

Tjejerna skötte sig så bra på sjukhuset och trots Liws extremt låga vikt så fick vi efter fyra veckor äntligen åka hem. Nu skulle vår vardag med tre barn starta påriktigt och det var med skräckblandad förtjusning som vi lämnade sjukhuset. 

APRIL
(null)

Våren kom och så gjorde även värmen. I alla fall så pass mycket att vi kunde vara ute hela familjen. Ludwig tog sig an rollen som storebror så bra och alla pusselbitar föll på plats! 

MAJ
(null)

Maj kom & så även min och nathalies årliga ullaredsresa. Var skönt att få komma iväg och bara vara Ida lite grann. Vi shoppade loss, åt god mat & avnjöt lite alkohol. 

JUNI
(null)

Sommar! Vi hade en otroligt mysig sommar som spenderades mycket utomhus. Vi var en hel till hos syster Mari och badade, lekte osv. Vi firande även midsommar hos henne. 

JULI
(null)

Tjejerna döptes och mamma fyllde sjuttio år samma dag. Vi slog ihop det till ett kalas och familj och goa vänner gjorde dagen perfekt. Vi fortsatte att vara mycket utomhus & taket på vårt hus hann lagom bli klart innan dopet! 

AUGUSTI
(null)

Vår stora lilla kille fyllde tre hela år!! Petter började jobba igen efter många veckor hemma med oss och vardagen startade om på nytt! 

SEPTEMBER
(null)

Min älskade man & andra hälft fyllde trettio och vi fick åka iväg och bo på hotell. Vi åt god mat, drack lite god öl och njöt av att bara få vara vi två. Vi var även ner till Göteborg med Ludwig för kontroll av hans hjärta. 

OKTOBER
(null)

Årets andra resa till Ullared med Nathalie. Denna gång för att inhandla julklappar och dylikt! Hösten var kommen och det var underbart! 

NOVEMBER
(null)

I november togs det julkort, vi firade syster Jenny som fyllde år och jag bakade tårta till det! Vi var även ner till Göteborg en andra gång detta år för att göra en CT så läkarna kunde kartlägga hur Ludwigs hjärtfel ser ut och vilken typ av behandling som krävs. 

DECEMBER
(null)

Årets mysigaste månad! Eller ja, det ska vara det i alla fall. Men precis som förra året så fick vi jobbiga nyheter precis innan jul. Ludwig behöver en ny operation. Så denna december har kantats av extremt mycket tårar, stress, nervositet. Men också av mycket glädje och kärlek! 
Julen spenderades tillsammans med mamma & syster Jenny. Vi firande in det nya året med Sandra och hennes familj på förmiddagen med lek i snön & korvgrillning. På kvällen kom mamma för att äta trerätters och spela Bingolotto!

Nu håller vi tummarna på att 2021 ska bli ett bättre år, att Corona lugnar sig och att vi alla kan börja få leva ett någorlunda normalt liv igen! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0