VECKA 31

Återigen går vi in i en ny vecka, tiden går så sjukt fort nu! Jag känner att jag knappt hinner med alltså. 

Bebis beräknas vara ungefär 37cm lång i denna vecka och ska väga 1,4kg i början av veckan och 1,7 i slutet av veckan! Vår knubbis ligger en vecka före i vikt och väger redan nu 1,7 kg!

Var på tillväxtultraljud nummer två idag, syster Jenny fick äran att följa med och se bebis. Tror nog hon tyckte att det var kul! Vi fick se lilla L i 3D idag igen, ser inte ut som samma bebis tycker jag, men man ser i alla fall vilken rund liten prick han är!

Blev lite shopping och fika efter ultraljudet och jag fick med mig ett par svarta jeans till mig (ÄNTLIGEN), två mössor och två bodies till ärtan! Sen fick vi även en jättefin hoodie av mamma som hon köpt på båten, får viss bild på den imorgon!

Nu är det sängläge för mig, har haft riktigt jäkla ont idag och sen är jag så sjukt trött också.. Så ja, välkommen vecka 31!

Bilden till vänster är förra gången vi fick se, bilden till höger är från idag!

HAN ÄR MITT LIV

3 år, 36 månader, 156 veckor, 1095 dagar! 


Du är mitt allt, min värld, den enda jag vill vara med! Och inte nog med det så har du även gett mig allt man kan önska, ett hem, kärlek, livet!! 
Att det endast gått tre år är helt ofattbart, dels för att det inte alls är särskilt lång tid, men dels för att det redan gått tre år! Och för mig känns det som att det varit vi hela livet, det är liksom bara såhär det ska vara. 

Jag ser fram emot vår framtid tillsammans, alla åren vi ska spendera! Du, jag, vår perfekta lilla familj. Jag älskar dig till stjärnstopp och lite till!!


NYHETER!

Helgen har gått, värmen har kommit och vi har faktiskt hunnit med en hel del denna helg!

I fredags spenderade vi förmiddagen i Västerås med mamma. Vi köpte lite trädgårdsprylar så vi kunde fixa och dona där. Petter klippte gräset, jag fixade med odlingar och klippte till äppelträdet lite. Enda minuset är att jag faktiskt inte orkar särskilt mycket.. Men känns ändå som att huvudsaken är att jag gör det jag orkar!

I lördags tog vi ytterligare en sväng till Västerås för lite shopping, denna gång endast jag och mannen i mitt liv. Fick med oss barnvagnen hem, JAG ÄR SUPERNÖJD!! Sen fick ärtan lite nya byxor också, älskar de randiga byxorna som är högst upp till höger. Jag själv fick strumpbyxor och Petter lite sommarkläder. Eftermiddagen bestod av marknad med Jenny och Calle.

Igår (söndag) firade vi mamsen med en lunch på agrill och sen tårtfika hemma hos henne. Så ja, min helg har varit underbar. 
Idag är det måndag, dom har startat med badrummet och jag längtar redan tills att det är färdigt! Ett besök hos Uppsala har vi också hunnit med, gav dock inte så mycket alls så nu är det bara att vänta!
Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0