SEMESTERVÄDER

Sista dagen på första semesterveckan är här! Vädret är helt underbart och det är otroligt varmt ute. 

Veckan har gått riktigt fort och vi har hunnit med en hel del. I tisdags följde Sandra med oss när vi var på ultraljud och sen var tanken att vi skulle ta en liten shoppingrunda, dock skulle Ludwig både göra EKG & lämna blodprover också som gjorde att tiden sprang iväg för mycket. Några små förändringar kunde läkaren se denna gång igen, hon verkade dock inte vara orolig och vi ska tillbaka igen i september.
I onsdags åkte vi till Västerås med mamma och Jenny för att shoppa. Fick med oss en hel del nytt hem. I fredags hade jag mitt muntliga prov i naturkunskapen vilket resulterade i att jag fick ett C i betyg i hela kursen, känns verkligen helt underbart!! 
Helgen har sprungit förbi, igår var vi och tittade på lite tornerspel under dag & på kvällen följde jag med Mari på lite festligheter så var vi ner på suradagarna en sväng också. 
Idag har vi spenderat största delen av dagen ute, Ludwig fick hem en studsmatta och en ny, större pool så han har levt livet. Petter och hans pappa har påbörjar bygger av altanen på framsidan och jag ser framför mig hur mysigt det kommer bli när den är klar. 

(null)
(null)
(null)




Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0