DENNA UNDERBARA ÅRSTID

Dagen börjar lida mot sitt slut, en bra dag! Tog en längre promenad med Ludwig och Texas i det underbara höstvädret! Dock blåste det fruktansvärt kallt, men det tar jag alla dagar i veckan när vädret annars är så fint.

När vi kom hem så satte jag mig och kollade kök från Ikea! Även om vi inte ska renovera fören tidigast nästa år så kan det ju vara bra att ha lite koll på vad man vill göra! 

Petter klev upp vid två, då kastade vi i oss lite mat och sen packade vi bilen och åkte till mamma för att lämna vårt gamla bord och stolar till henne! Hon är ju inte hemma så jag hoppas att det blir en glad överraskning när hon kommer hem imorgon. Så som sagt, har haft en riktigt bra start på denna vecka!

(null)

(null)

Bjuder på två bilder från vår promenad! Älskar verkligen denna fina mössa från newbie!!

LÄNGTAN ÄR ENORM

(null)

Såhär såg det alltså ut i vårt kök, var goda att ignorera den fruktansvärt fula tapeten.. En svart matta som oftare är vit för allt hår som fastnar i den, den är så äcklig den där mattan! Vitt bord från Ikea och gråa stolar från furniturebox.se, det är väl det enda jag kommer sakna. Dom är fruktansvärt sköna!

(null)

Ny matta, nya fönsterlampor, bordet och stolarna som vi fick av Cindy! Jag älskar det verkligen. Det bästa med stolarna är att man kan tvätta överdragen i maskin, vilket är bra när vi har en liten hemma! Sen är det ju bra att det går att köpa nya överdrag vilket gör att det är ett enkelt sätt att förändra på! 

Nu längtar jag så fruktansvärt mycket tills det är dags för en köksrenovering alltså. Jag har så mycket idéer om hur jag vill ha det! Nu är det bara pengar som ska sparas! 


NÄR MAN HAR IDÉER

Åh! Vi ska ju göra om vardagsrummet i framtiden, eller ja.. Göra om och göra om, men vi ska tapetsera om! Just nu har vi en väldigt ljus, beigeaktig tapet som det inte är några som helst fel på egentligen. Men det är inte jag! Jag vill gärna ha det grått, svart och vitt hemma. Så tanken är väl att tapetsera eller måla vardagsrummet i någon sådär riktigt ljusgrå färg.
 
När man är hemma såhär mycket som man är vid en föräldraledighet så hinner man verkligen fundera, planera och framförallt önska vad man skulle kunna göra! Så jag har slängt ihop ett litet kollage med grejer från IKEA som jag vill ha till vardagsrummet.
 
 
Nya soffor, två hyllor till ena väggen, lite tavlor, växter, nya kuddar, lite dekorationer! Åh, skulle plånboken tillåta så skulle jag åka imorgon och inhandla allt! Menmen, man får ju ta en sak i taget. Det första till vardagsrummet som ska införskaffas är i alla fall nya soffor!Ida Norrman, 25 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. Skriver om det som faller sig in för stunden, mycket om familjelivet, inredning, sjukhusbesök, renovering och personliga tankar. Förhoppningsvis finns det något att läsa för dom flesta!

Välkomna!
RSS 2.0