ALLTID MED ER

Tänk att jag har turen att få spendera dagarna med två av dom personerna som jag verkligen älskar mest av allt i hela, hela världen!! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
1. Soffmys med tacochips halv sju på morgonen // 2. De nya kläderna från polarnopyret // 3&4. HUR FINA?! Älskar att jag fick så fina bilder när dom busade // 5. Bjuder på en egobild också. Försöker utmana mig själv att våga ha kortare & tajtare tröjor! 
Startade dagen som vanligt med en riktigt blöt puss av Ludwig som snabbt ville ner från sängen. Hörde att han började prassla med något i köket, men tänkte bara att han hittat en påse eller något. Efter några sekunder satt han i soffan och när jag kikade ut från sovrummet satt han glatt & mumsade i sig tacochips som han hittat på köksbordet!

Vi passade på att mysa, leka och bara ta det lugnt på morgonen. Vid nio åkte vi hem till mamma för att hjälpa henne med räkningarna. Ludwig fick idag inviga sina nya kläder ifrån polarnopyret. Älskar verkligen gult & jag tycker han passar så otroligt bra i det. 
När vi kom hem var det dags för Ludwig att sova en stund så jag bänkade mig ute på altanen för att prata med Mikaela i telefon, något som göra alldeles för sällan.. Vi hann med lite mer än en timmes samtal innan Ludwig vaknade och vi skulle äta! Efter maten blev det en tripp till Västerås för en ny sodastram & vi passade även på att införskaffa oss en soundbar till tvn! Har varit så otroligt trött på högtalarna vi haft sen vi träffades.. 

Eftermiddagen spenderades ute med lek & grillning . En helt perfekt dag i mina ögon.
Nu är det dags att sova och ladda upp för sista lediga dagen denna vecka! Hoppas ni haft en fin helg. 



Ida Norrman, 28 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig, Lea & Liw.
FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . BARNKLÄDER . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0