GÅRDAGEN VAR HELT PERFEKT

Gårdagen startade på bästa sätt, nämligen såhär: 

(null)
Mys i soffan framför lite barnprogram. Det är ju bara helt underbart att få spendera dagarna med den där lilla killen alltså! 

(null)
(null)
(null)

När Ludwig sov sin förmiddagslur passade jag på att göra mig iordning innan det var dags att åka till hallsta för att möta upp Cindy innan vi fortsatte mot Västerås & hem till thua! Vi gick gymnasiet tillsammans och det känns kul att man fortfarande har lite kontakt kvar sedan dess. 

Var superkul att få se thuas fina hus, att få träffa hennes underbart fina lilla tex och bara sitta och umgås! Vi passade ju även på att ta en bild på våra tre grabbar tillsammans! 

Idag är det onsdag, Ludwig ligger och sover just nu så jag har passat på att äta lita frukost. Försöker även hitta tid för att lämna in bilen så dom får fixa vår ac som inte fungerar.. Känns som att vi alltid har sån jäkla tur med våra bilar alltså!

TÄNK VILKEN UNDERBAR MINIMÄNNISKA DU ÄR

Trots en rätt jobbig vecka där nätterna har varit ganska sömnlösa, där nattningarna har tagit längre tid än vanligt, där matintaget har varit rätt så minimalt så kan jag liksom inte sluta förundras över vilken underbar liten kille vi har.

Han den där som faktiskt tog sina första krypsteg denna vecka, om så bara några stycken vid ett tillfälle! Han den där som vaknat på morgonen & varit superglad då han lärt sig hur man ställer sig upp i sängen! Han den där som har börjat visa mer & mer hur envis han kan vara och att han har ett ordentligt humör.

Jag är så fruktansvärt glad över vilken snäll, fin och framför allt stark son vi har. Att han till 95% av all vaken tid är skitglad, framåt, positiv till det mesta trots allt han faktiskt gått igenom.. För mig är det bara en sån självklarhet att det var just han som skulle bli vår, att det just var världens bästa Ludwig som låg i min mage. 

(null)
Tänka sig va, snart har du berikat våra liv i TIO månader, om snart två månader ska vi få fira din första födelsedag. Tänk att vi ska få följa dig, stötta dig och kämpa med dig genom ditt liv. Världens bästa kille, världens bästa Ludwig! 

MIN FÖRSTA MORSDAG

Idag är det söndag, idag är det morsdag. Min första morsdag! Denna dag har varit riktigt bra, hela denna helg har varit riktigt bra.

Har hunnit med shopping, mest till Ludwig som vanligt! Men är ju så roligt att handla till honom. Har hunnit med att mysa massor med min fina familj, hjälpt mamma att bygga möbler & blivit bjudna på hennes goda mat! Haft en vinkväll med Sandra, vi skulle ta något glas som slutade med tre flaskor.. Jaja, man lever bara en gång & det var en riktig toppen kväll.

Idag startade dagen med att Petter & Ludwig kom in och väckte mig. Kom ut i köket där Petter hade dukat fram en riktigt fin, härlig frukost! På bordet låg två små paket med just det jag hade önskat mig.. Halsband från Bianca ingrossos kollektion!! Jag är verkligen världens lyckligaste fru & mamma, påriktigt!

(null)
Är verkligen helnöjd med dessa, jag måste bara åka in & få ena kedjan förlängd så jag kan använda båda samtidigt.

Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0