NY VECKA

Det är måndag och en ny vecka har kickat igång. Jag & Ludwig startade morgonen med en långpromenad och sen har vi bara lekt och myst. 

Veckan som gått då, vi var på Hugos namngivelse förra söndagen, så otroligt mysigt! Jag har fixat nya naglar, varit på en shoppingrunda med mamma & syster, umgåtts med världens bästa Sandra.. Ja, har haft en kanon vecka helt enkelt!

Början av denna vecka är också rätt fullspäckad! Idag har jag styrelsemöte med facket, imorgon ska vi på ultraljud med Ludwig & på onsdag ska jag på en heldag i Borlänge! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


MOODBOARD SOVRUM

Nu när Ludwigs rum är färdigt så är nästa projekt vårt sovrum! Idag har jag knåpat ihop en liten moodboard hur jag tänker mig att jag vill ha det.

(null)

Vill måla sovrummet i en riktigt mörkblå färg, sängen heter Roma och är från Mio, den har vi kikat på ett tag & jag gillar den verkligen. Just nu har vi platsbygda garderober som vi ska riva, sen blir det ungefär ett sånt system som på bilden, dock med lådor i mitten! 

Vi kommer ha en vägg som kommer vara rätt tom, där vill jag göra en myshörna med en sammetsfåtölj, ett läckert sidobord med en spegel ovanför! Under sängen vill jag ha en stor, fluffig matta att sätta ner fötterna på! 

Vill även byta ut våra sängbord, köpa nya lampor & dekorera vårt sovrum med härliga växter!! Nu kommer inte denna renovering påbörjas än på ett tag, men jag längtar så tills ekonomin & tiden finns! 

2018-08-15

(null)

Tredje dagen med en långpromenad direkt på morgonen! Är så otroligt härligt att gå i den kyliga, friska luften och bara njuta av naturen.
Föe visst har vi väl en underbar natur?

Idag ska vi till bvc för ettårskontroll & vaccination, hoppas så att lilleman slipper biverkningar! Ida Norrman, 27 år

Fru till Petter & mamma till Ludwig. FAMILJELIV . INREDNING . RENOVERING . SJUKHUSBESÖK . PERSONLIGA TANKAR . MAT/BAKNING . LUDWIGS HJÄRTFEL .

Välkomna!
RSS 2.0